• vervolg-glazen-wand-4.jpg
  • vervolg-glazen-wand-2.jpg
  • vervolg-glazen-wand-5.jpg

De lichte compleet glazen schuifwand VG 17 overtuigt door transparantie en design.

De individuele glasruiten komen onderaan samen in een smalle loopschoen en worden bovenaan enkel en alleen in het plafondprofiel geleid – volledig zonder bijkomende kozijnen. Deze schuifwand dient vooral als bescherming tegen stof en wind en wordt vooral ingezet voor de beglazing van balkons/terrassen en als scheidingselement binnenshuis. Door de veelzijdige configuratiemogelijkheden kunnen er maximale openingen in glazen transparantie gerealiseerd worden, zelfs bovenhoeks.

Met het ranke design en de moderne transparantie haal je de natuur in je woonruimte. Licht en groen creëren een nieuw levensgevoel. De VG 17 is eenvoudig te bedienen. Laat de VG 17 bijvoorbeeld op mooie dagen gemakkelijk in een hoek verdwijnen en open een vrije toegang tot je tuin. 

Openingsvarianten maken van de VG 17 een allrounder. De meest uiteenlopende openingsvarianten en vleugelaantallen met afmetingen tot maximaal 1,5 m breedte en 2,6 m hoogte maken van de VG 17 de ideale allrounder. Als balkonbeglazing, scheidingselement of bij terrassen – de installatie is altijd harmonisch te integreren.

 

Terug naar balkonbeglazing

Je kunt bij ons ook terecht voor

Hoge kwaliteit en voor jou gemonteerd

Offerte aanvragen

Vul het formulier in en wij nemen contact op

NAAR HET FORMULIER

Reeds opgeleverde projecten

Een greep uit onze projecten

Copyright: 2020 - Glazenwandenspecialist.nl

Webdesign & Webrealisatie door: www.renewmyid.nl