• vervolg-glazen-wand-5.jpg
  • vervolg-glazen-wand-2.jpg
  • vervolg-glazen-wand-4.jpg

Vragen als: 'Hoe maak je van een balkon een volwaardige leefruimte?', 'Is het mogelijk om ook van het buitenleven te genieten wanneer de weersomstandigheden niet optimaal zijn?',  'Ik wil graag vertoeven op het balkon, maar niet in de tocht zitten, kan dat?' komen regelmatig voorbij. Glazenwandenspecialist heeft voor deze vragen een passende oplossing, namelijk balkonbeglazing.

Balkonbeglazing

Met de Sunflex 25 balkonbeglazing kun je optimaal genieten op je balkon. Balkonglas beschermt je balkon niet alleen tegen regen en wind, het geeft tevens een zeer luxe uitstraling. De glazen wanden kunnen schuiven en draaien, waardoor je er gemakkelijk een open zonbalkon of een gesloten ruimte van kunt maken. Naast een complete afdichting kun je er natuurlijk ook voor kiezen om één gedeelte af te sluiten. Hierdoor zijn ze ook aan de binnenzijde eenvoudig schoon te maken.

Sunflex SF 25 glazen schuif-/draaisysteem

Sunflex is marktleider op het gebied van innovatieve balkonbeglazing. Toonaangevend is het Sunflex SF 25 schuif-/draaisysteem, het beste balkonglas dat er vandaag de dag op de markt te verkrijgen is. De Sunflex SF 25 balkonbeglazing kan tot 6 meter breed en 3 meter hoog worden uitgevoerd. Natuurlijk heb je ook een ruime keuze uit frame kleuren die passen bij je stijl.

Hoe werkt Sunflex SF 25 balkonglas?

De Sunflex SF 25 balkonbeglazing bestaat uit verplaatsbare losse glaspanelen, die over het gehele front geopend kunnen worden. Bij het openen van het balkonglas worden de glaspanelen in een hoek geparkeerd, dicht op elkaar zodat ze slechts weinig plaats in beslag nemen. Zo kun je meer genieten van het uitzicht vanaf je balkon.

De beglazing is zeer eenvoudig te bedienen. Met een simpele draai aan de knop opent het eerste paneel. Vervolgens zijn ook de overige glazen panelen gemakkelijk aan de kant te schuiven en te draaien. In onderstaande video is te zien hoe het openen en sluiten van de Sunflex 25 balkonbeglazing werkt.

De voordelen van Sunflex SF 25:

De Sunflex SF 25 balkonbeglazing vergroot niet alleen de aantrekkingskracht van elke woning. Ook heeft dit handige systeem nog vele andere voordelen:

  • Beschermt tegen regen, wind en tocht;
  • Het hele jaar door beschut genieten van het buitenleven;
  • Balkonbeglazing is gemakkelijk schoon te maken;
  • Eenvoudig te bedienen;
  • Slijtvast en onderhoudsvrij beslag;
  • Veilig door dubbele vergrendeling;
  • Vakkundige en professionele plaatsing.

Vraag een offerte aan

Benieuwd naar de mogelijkheden voor beglazing voor jouw balkon? Wij adviseren je graag om de best passende oplossing te realiseren.

Naast adviseren en verkopen kunnen wij de Sunflex 25 beglazing ook vakkundig voor je monteren. Het plaatsen van balkonglas is echt maatwerk. Wil je geen risico nemen, laat het dan gerust over aan een van onze glasspecialisten. Wij nemen dit werk graag voor je uit handen.

Ben je benieuwd naar de prijzen van balkonbeglazing? Klik op de onderstaande knop en vraag direct een offerte aan.

 

Terug naar balkonbeglazing

Je kunt bij ons ook terecht voor

Hoge kwaliteit en voor jou gemonteerd

Offerte aanvragen

Vul het formulier in en wij nemen contact op

NAAR HET FORMULIER

Reeds opgeleverde projecten

Een greep uit onze projecten

Copyright: 2020 - Glazenwandenspecialist.nl

Webdesign & Webrealisatie door: www.renewmyid.nl