• vervolg-glazen-wand-2.jpg
  • vervolg-glazen-wand-4.jpg
  • vervolg-glazen-wand-5.jpg

Projecten

Bekijk hier onze projecten. Of kies een van onderstaande project-categorieën.

image 7 A.G.A. Glaswandenspecialist heeft in Someren-Eind (Brabant)  mooie glaswanden gemonteerd. Dit zijn glaswanden van het merk Sunflex. Deze glaswanden worden alleen met gehard glas geproduceerd. 


De glaswanden van Sunflex zijn altijd maatwerk.
Onze glaswanden kunnen in iedere soort overkapping gemonteerd worden.

 1

Deze Sunflex glazenschuifwand hebben we in Zwaanshoek Noord-Holland gemonteerd 
Afmetingen 1280cm breedte bij 280cm hoogte 
Aantal panelen 12 stuks incl. vast kozijn aan de zijkant 

thumb IMG 2800 1024A.G.A. Glaswandenspecialist heeft in Helmond (Brabant) een mooie glaswand gemonteerd. Dit zijn glaswanden van het merk Faino. Deze glaswanden worden alleen met gehard glas geproduceerd. 

De glaswanden van Fiano zijn verkrijgbaar in vaste maten. Deze wanden kunnen maximaal met zes panelen naar een kant geschoven worden. Bij 12 panelen worden er 2x6 panelen gemonteerd die naar het midden kunnen schuiven. Deze glaswanden kunnen zowel van de linkerkant als van de rechterkant naar het midden schuiven.

20160928 095734A.G.A. Glaswandenspecialist heeft in Wannsum een mooie glaswand gemonteerd, dit is een glaswanden van het merk Sunflex. Deze glaswanden worden alleen met gehard glas geproduceerd.  


De glaswanden van Sunflex zijn altijd op maat gemaakt. Deze wanden kunnen maximaal met zes panelen naar een kant geschoven worden. Bij 12 panelen worden er 2x6 panelen gemonteerd die naar het midden kunnen schuiven. Deze glaswanden kunnen zowel van de linkerkant als van de rechterkant naar het midden schuiven.

De Glaswanden van Sunflex worden Duitsland geproduceerd. Deze glaswanden worden uitsluitend door Dealers verkocht die een showroom hebben (zoals bij ons).

20161123 132604A.G.A. Glaswandenspecialist heeft in Valkenswaard een mooie glaswand gemonteerd, dit is een glaswanden van het merk Sunflex. Deze glaswanden worden alleen met gehard glas geproduceerd.  


De glaswanden van Sunflex zijn altijd op maat gemaakt.
Onze glaswanden kunnen in iedere soort overkapping gemonteerd worden. Bij dit project hebben we ook een screen gemonteerd. 

Je kunt bij ons ook terecht voor

Hoge kwaliteit en voor jou gemonteerd

Offerte aanvragen

Vul het formulier in en wij nemen contact op

NAAR HET FORMULIER

Reeds opgeleverde projecten

Een greep uit onze projecten

Copyright: 2020 - Glazenwandenspecialist.nl

Webdesign & Webrealisatie door: www.renewmyid.nl