• vervolg-glazen-wand-2.jpg
  • vervolg-glazen-wand-4.jpg
  • vervolg-glazen-wand-5.jpg

Wil je graag binnen met buiten verbinden en een open sfeer creëren in jouw woning? Een glazen schuifpui van De Glazen Wanden Specialist is hier de perfecte oplossing voor. Een glazen schuifpui geeft vrij uitzicht over de tuin zodat je hier het hele jaar van kan genieten.

Waarom een schuifpui?

Een glazen schuifpui geeft een toegevoegde waarde aan jouw woning. Een glazen pui biedt de mogelijkheid om de woning door te laten luchten en waaien, doordat de schuifpuien geheel open geschoven kunnen worden. Daarnaast kun je al heerlijk genieten van het voorjaarszonnetje, ook wanneer de temperatuur het nog niet toelaat om buiten te zitten.

Door de schuifpui open te schuiven, creëer je het vertrouwde gevoel van binnen met het vrije gevoel van buiten.

Onze puien zijn modern en tijdloos en dragen direct bij aan het woongenot. Door de vele lichtinval wordt er een heerlijke, ruimte sfeer gecreëerd.

Heb je geen ruimte voor openslaande deuren, maar wil je wel graag een ruimtelijke uitstraling creëren? Dan is een glazen schuifpui een geschikte oplossing voor jou. Het neemt niet veel ruimte in beslag en geeft hetzelfde effect als openslaande deuren.

Glazen schuifpui veranda

Een glazen schuifpui is niet alleen geschikt voor de woning, maar kan ook gebruikt worden in combinatie met een terrasoverkapping of een veranda. Het voordeel van een schuifpui is dat de pui gemakkelijk open en dicht geschoven kan worden, geheel weersafhankelijk.

Hierdoor kan je het gehele jaar genieten van jouw terrasoverkapping.

De voordelen op een rijtje

  • Op maat gemaakt;
  • Modern en tijdloos;
  • Ruimtelijke uitstraling;
  • Veel lichtinval;
  • Binnen met buiten verbinden;
  • Luchten van de woning.

De mogelijkheden bij De Glazen Wanden Specialist

Overweeg je om een schuifpui te kopen? Of ben je benieuwd wat een schuifpui kost? Neem geheel vrijblijvend contact met ons op via 0493-688454 of 0654967860 of vraag een offerte aan.

Maar voor het beste advies bezoekt u natuurlijk onze showroom. Wij tonen u graag onze uitgebreide collectie en geven advies op maat. 

Glazen schuifpui SF42  | Glazen Wanden Specialist

Je kunt bij ons ook terecht voor

Hoge kwaliteit en voor jou gemonteerd

Offerte aanvragen

Vul het formulier in en wij nemen contact op

NAAR HET FORMULIER

Reeds opgeleverde projecten

Een greep uit onze projecten

Copyright: 2020 - Glazenwandenspecialist.nl

Webdesign & Webrealisatie door: www.renewmyid.nl