Schuifpui Sunparadise Ideal 38

Meer lichtinval in huis, een open sfeer in de showroom of het hele jaar door genieten van je terrasoverkapping. Het kan allemaal met de Sunparadise Ideal 38 schuifpui.

Het glazen schuifsysteem is gemaakt van aluminium profielen zonder thermische onderbrekingen en heeft een hoge transparantie. Perfect voor het creëren van een ruimtelijke sfeer in je woning. Geniet van het voorjaarszonnetje, zelfs wanneer de temperatuur het nog niet toe laat.

Ervaar het gemak van de Ideal 38 schuifpui

De Ideal 38 schuifpui is eenvoudig te bedienen. Met slechts één soepele schuifbeweging maak je de weg vrij naar buiten. De roestvrijstalen kogellagers en de in hoogte verstelbare loopwielen zorgen voor een soepele en geruisloze zijdelingse beweging.

Je kunt bovendien alle schuifpanelen afzonderlijk van elkaar bewegen. Voor extra veiligheid is het hoofdpaneel van de schuifpui uit te breiden met een slot. En wie denkt dat er met zoveel gemak moet worden ingeleverd op design, heeft het mis. Het slanke profiel en de afgeronde buitenlijnen zorgen voor elegantie en lichtheid.

Kenmerken

 • Thermisch, ongescheiden aluminiumsysteem
 • Geschikt voor grootschalige toepassingen
 • Uitvoering: 1-, 2-, 3- of 4-sporig
 • Vleugelbreedte: tot maximaal 2000 mm
 • Vleugelhoogte: tot maximaal 2600 mm
 • Elementoppervlakte: tot maximaal 4 m²

Neem contact met ons op of vraag een offerte aan

Neem contact met ons op Offerte aanvragen Bezoek showroom

Sunparadise Ideal 38 schuifpui laten plaatsen?

Wil je jouw woning, kantoor of overkapping voorzien van de Sunparadise Ideal 38 schuifpui? Of wil je weten welke mogelijkheden er voor jou zijn? Neem dan contact met ons op. Naast een persoonlijk advies kun je bij de Glazen Wanden Specialist terecht voor het vakkundig plaatsen van de Ideal 38 schuifpui. Bel ons op: 0493-688454 of vraag alvast een vrijblijvende offerte aan.

 • Sleep bestanden hierheen of
  Max. bestandsgrootte: 10 MB.
  Je gebruikt een verouderde webbrowser

  Deze website maakt gebruik van moderne technieken die niet worden ondersteund door jouw webbrowser. Update mijn webbrowser

  ×