Over ons

De Glazen Wanden Specialist is een begrip in de wereld van de glassystemen. En terecht: we leveren kwalitatief hoogstaande producten, hebben een uitstekende service en hanteren scherpe prijzen.

Het is dan ook onze missie om de aantrekkingskracht van jouw huis en terras te vergroten.

Gerieflijk wonen voor iedereen

Bij de Glazen Wanden Specialist zijn we trots op ons bedrijf en dat merk je: ons enthousiasme gaat ver en onze kennis is groot. We staan dan ook altijd klaar met een persoonlijk advies. Of je nu particulier bent of ondernemer en of je nu een complete tuinkamer wilt of op zoek bent naar een glazen scheidingswand, jouw wensen staan centraal. We doen wat we beloven, want gerieflijk wonen… dat wensen wij iedereen.

Zelf de kwaliteit van onze producten en het enthousiasme van onze medewerkers ervaren? Kom dan naar onze ruime showroom in Asten. Je bent van harte welkom!

Wat klanten van ons vinden

Een greep uit onze klant reviews.

Glazenschuifwanden gemonteerd

"Betrokkenheid bij het plaatsen van het terras. Geven deskundig advies en plaatsen in overleg. Cijfer: 9"

- G. Terhaag

Terrasoverkapping gemonteerd

"Review: Goede begeleiding en informatie over de mogelijkheden op het moment van de offerte. Daarna snelle levering en vakwerk. André en team werken secuur en leveren een goed product tegen een scherp"

- Morgan

  • Sleep bestanden hierheen of
Je gebruikt een verouderde webbrowser

Deze website maakt gebruik van moderne technieken die niet worden ondersteund door jouw webbrowser. Update mijn webbrowser

×