• vervolg-glazen-wand-5.jpg
  • vervolg-glazen-wand-2.jpg
  • vervolg-glazen-wand-4.jpg

Glazen vouwwanden zijn in opkomst. En met goede reden! Glazen vouwwandsystemen zijn ideaal voor je tuinhuis, veranda, serre of overkapping. Ze bieden de mogelijk om een binnenruimte op elegante wijze met de buitenlucht te verbinden.

Zo kun je met een bescheiden investering volop van jouw favoriete buitenruimte genieten.

Glazen vouwwanden buiten: voor de veranda, balkon of terras.

Vouwdeuren hebben geen vast gedeelte, waardoor de doorgang ruimer is dan bij schuifwanden. Afhankelijk van het weer, kun je het balkon of terras met zo’n prachtige vouwpui geheel openen of afsluiten.

Het is dus mogelijk om de gehele wand naar een kant te schuiven zodat je zelfs met regen, tocht of wind onbelemmerd van het uitzicht kunt genieten.

Door het kniksysteem kun je kiezen of de vouwwanden naar binnen of buiten openen. Daarbij kun je de wand tot een breedte van slechts 50 centimeter terugbrengen! Zo zitten ze nooit in de weg en kun je zonder problemen vanuit de serre naar de veranda lopen.

aluminium vouwwand sunflex sf55

Glazen vouwwanden binnen: elegant en multifunctioneel

Een ander  voordeel van een vouwschuifpui is dat je de woonruimte flexibel kunt indelen. Met glazen vouwwanden creëer je eenvoudig extra ruimte in de serre of de woonkamer, zonder dat je het uiterlijk van je woonruimte hoeft te veranderen.

Daarnaast zorgt een glazen vouwwand voor maximale lichtinval. De verbetert de sfeer in huis en je bespaart zelfs op de energierekening.

De voordelen nog eens op een rijtje

  • Meer lichtinval dan bij schuifpuien of openslaande tuindeuren;
  • Maximale doorloopruimte;
  • Op maat gemaakt;
  • Inbraakwerend;
  • Vrijwel 100% zicht naar buiten zonder onderbreking;
  • Leverbaar met zonwerend en geluidswerend glas;
  • Prima isolatie door geïsoleerde profielen;
  • In meerdere materialen leverbaar;

Vouwsystemen van Sunflex en andere merken

De glazen vouwwanden uit onze collectie zijn flexibel en kunnen volledig op maat gemaakt worden. Ook kun je voor vouwwanden met of zonder isolatie kiezen. Wij adviseren je graag over alle mogelijkheden en welke vouwpui het beste bij jouw situatie past.

We leveren vouwsystemen van onder andere Sunflex, Thermo en Supertherm.

Vraag een offerte aan

Wij zijn specialist in alles wat met glazen wanden te maken heeft en garanderen scherpe prijzen, snelle levertijden en uitstekende service.

Wil je weten welke glazen vouwwand bij jouw woning past? Of ben je benieuwd naar de prijzen van een vouwdeur?  Klik dan op de onderstaande knop en vraag direct een offerte aan.

 

Je kunt bij ons ook terecht voor

Hoge kwaliteit en voor jou gemonteerd

Offerte aanvragen

Vul het formulier in en wij nemen contact op

NAAR HET FORMULIER

Reeds opgeleverde projecten

Een greep uit onze projecten

Copyright: 2020 - Glazenwandenspecialist.nl

Webdesign & Webrealisatie door: www.renewmyid.nl