• vervolg-glazen-wand-4.jpg
  • vervolg-glazen-wand-5.jpg
  • vervolg-glazen-wand-2.jpg

De Glazen Wanden Specialist biedt naast schuifdeuren ook glazen schuif-draaisystemen aan. De schuif-draaisystemen vergroten de aantrekkingskracht van jouw woning door de verplaatsbare losse glaspanelen.

De panelen kunnen over het gehele front worden geopend, waarmee een gemakkelijke overgang van binnen naar buiten gerealiseerd wordt.

De beglazing wordt op het systeem geschroefd en kan eenvoudig vervangen worden. Ook nemen de panelen zelf weinig plaats in beslag wanneer deze geopend worden.

Glazen draaisystemen voor binnen en buiten.

De glazen schuif-draaisystemen die door Glazenwandenspecialist worden aangeboden kunnen zowel buiten als binnenshuis geplaatst worden. Over het algemeen worden de glazen schuif-draaisystemen geplaatst als overgang van binnen naar buiten, zoals bij een serre of tuinhuis.

De draaisystemen zijn in twee soorten verkrijgbaar: panelen die naar binnen vouwen of panelen die naar buiten bewegen. De draairichting en de indeling van de panelen is voor de klant zelf in te vullen en wij adviseren je er graag over.

De glazen schuif-draaisystemen passen in elke bestaande woning en kunnen ook gemonteerd worden in een terasoverkapping of balkon.

Schuifsystemen

De glazen schuifsystemen zijn slijtvast en het beslag is onderhoudsvrij. Er zijn verschillende soorten onderrails mogelijk; net welke jouw voorkeur heeft.

De afwatering van de onderrail is drukvrij door middel van het schuin ingerichte onderelement en hierdoor wordt de wateropvang automatisch afgevoerd aan de binnenzijde van de onderrails. De schuif-draaisystemen bezitten een dubbele vergrendeling en het glas is mogelijk in dikten 6, 8 en 10 mm. De luchtcirculatie wordt geregeld door middel van een sleufventilatie.

Binnen een dag geplaatst

Alle producten die door Glazenwandenspecialist worden aangeboden kunnen op afspraak binnen een werkdag worden geplaatst.

De Glazen Wanden Specialist kan zowel schuifdeuren, schuifwanden glazen schuif-draaisystemen en aluminium terrasoverkappingen binnen een dag plaatsen.

Wil je meerdere systemen laten installeren? Houd dan rekening met een werkdag voor elk systeem.

Vragen?

Heb je specifieke vragen over glazen schuifdeuren op maat? Wil je een nieuwe glazen pui kopen of je huidige schuifpui vervangen? Of wellicht wil je weten hoe wij een schuifwand op maat maken voor je?       

Neem dan contact met ons op en onze medewerkers staan je graag (en geheel vrijblijvend) te woord. Wil je een offerte voor het maken, plaatsen of vervangen van een glaswand, schuifwanden, glazen schuifdeur of schuifpui op maat opvragen? Klik rechtsboven op 'offerte aanvragen'.

Je kunt bij ons ook terecht voor

Hoge kwaliteit en voor jou gemonteerd

Offerte aanvragen

Vul het formulier in en wij nemen contact op

NAAR HET FORMULIER

Reeds opgeleverde projecten

Een greep uit onze projecten

Copyright: 2020 - Glazenwandenspecialist.nl

Webdesign & Webrealisatie door: www.renewmyid.nl