• vervolg-glazen-wand-2.jpg
  • vervolg-glazen-wand-4.jpg
  • vervolg-glazen-wand-5.jpg

Wil je optimaal profiteren van de tuin en het buitenleven? Een tuinkamer met glas is hier de perfecte oplossing voor. Door de glazen schuifwanden heb je vrij uitzicht over de tuin en kun je hier het hele jaar van genieten.

Tuinkamer van glas

Een tuinkamer van glas is een echte toevoeging aan jouw woning. De glazen schuifdeuren houden wind en regen tegen, maar de lichtdoorlating blijft nagenoeg hetzelfde. In de zomer, als de temperatuur het toelaat, kunnen de glanzen schuifdeuren opengeschoven worden en kan je heerlijk beschut zitten en toch het gevoel hebben dat je buiten zit.

Er zijn verschillende types tuinkamers, zoals een tuinkamer aan huis en een vrijstaande tuinkamer. Een tuinhuis met glazen wanden is geheel afgesloten van de woning.

Tuinkamer van glas  | De Glazen Wanden Specialist

De multifunctionaliteit van een tuinkamer

Een tuinkamer is multifunctioneel en kan gebruikt worden voor verschillende doeleinden. Lees bijvoorbeeld een boek in het zonnetje beschut uit de wind, werk of studeer in een prettig omgeving en rust heerlijk uit in de tuinkamer.

Hoewel een tuinkamer niet geïsoleerd is, is de gevoelstemperatuur vaak aangenaam warm, omdat je uit de wind zit. Zo kan je langer buiten zitten en bijvoorbeeld met een kacheltje ook in de avonden langer genieten van het buitenleven.

Wij kunnen de aluminium tuinkamer volledig afsluiten door glazen schuifwanden, vouwwanden, schuifpuien of openslaande deuren.

Zo kun je 365 dagen per jaar een heerlijk buitengevoel ervaren!

Voordelig en flexibel

Een tuinkamer is voordeliger dan een uitbouw. Het scheelt in zowel de bouwtijd als de bouwkosten. Bovendien is een tuinkamer flexibeler dan een serre, omdat een serre een kleine aanbouw is aan de woning.

Met een tuinkamer realiseer je extra woonruimte zonder dat je aan een grootscheepse verbouwing hoeft te beginnen.

Daarnaast zorgt een tuinkamer ervoor dat het in de zomer langer koel blijft in huis. En in de winter gaat er minder warmte verloren.

Ook de tuinmeubelen gaan langer mee als ze onder een overkapping staan. Ze worden namelijk beschut tegen zon, wind en regen.

Glazen Tuinkamer glazen wanden specialist

De voordelen van een tuinkamer op een rijtje

  • Multifunctioneel;
  • Bouwkosten en tijd;
  • Meer woongenot door daglicht;
  • Op maat gemaakt;
  • In meerdere materialen leverbaar;
  • Extra woonruimte zonder grote verbouwing;
  • Hele jaar door genieten van de tuin.

Een tuinkamer laten plaatsen

Bij de Glazen Wanden Specialist ben je aan het juiste adres voor op maat gemaakte, luxe en goede tuinkamers. Wij adviseren je graag over welk model het best bij jouw situatie past.

Benieuwd naar onze collectie? Bezoek onze showroom van 300 vierkante meter in Asten. Onze experts staan je graag te woord.

Wil je weten wat de kosten van een glazen tuinkamer zijn? Klik dan op onderstaande knop en vraag direct een offerte aan.

 

 

Je kunt bij ons ook terecht voor

Hoge kwaliteit en voor jou gemonteerd

Offerte aanvragen

Vul het formulier in en wij nemen contact op

NAAR HET FORMULIER

Reeds opgeleverde projecten

Een greep uit onze projecten

Copyright: 2020 - Glazenwandenspecialist.nl

Webdesign & Webrealisatie door: www.renewmyid.nl