Glazen harmonicadeur op maat

Elegant en multifunctionele harmonicadeuren op maat

 

Glazen harmonica deuren zijn een type glazen deur die uit meerdere glazen panelen bestaat die over elkaar heen kunnen schuiven en draaien. Ze worden ook wel ‘stapelbare glazen deuren’ genoemd vanwege hun unieke stapelbare ontwerp. De panelen worden bevestigd aan een bovenrail en lopen over een onderrail.

Glazen harmonicadeuren zijn steeds meer in opkomst. Dit heeft verschillende redenen. Een glazen deur met een systeem zoals een harmonica, is ideaal voor je tuinhuis, veranda, serre of overkapping. Glazen harmonicadeuren bieden namelijk de mogelijkheid om de binnenruimte grootschalig te verbinden met buiten. Met een bescheiden investering kun je eindelijk volop genieten van je favoriete buitenruimte.

Het grote voordeel van een glazen harmonica schuifpui

Een harmonica schuifdeur heeft geen vast gedeelte, waardoor de doorgang ruimer is dan bij schuifwanden. Afhankelijk van het weer, kun je het balkon of terras met zo’n prachtige harmonica schuifdeur geheel openen laten of afsluiten. De harmonica schuifdeur is geheel naar links of naar rechts te schuiven waardoor je ook met regen, tocht of wind onbelemmerd kunt genieten van het uitzicht. Door het kniksysteem kun jekiezen of je de harmonica schuifpui naar buiten of naar binnen wilt laten openen. Hierdoor kun je de harmonica schuifpui inkorten tot slechts 50 cm!

Een ander groot voordeel van een harmonica schuifdeur op maat is de mogelijkheid om je woonruimte flexibel in te delen. Door gebruik te maken van harmonica deuren, kun je bijvoorbeeld voor de serre of de woonkamer extra ruimte creëren zonder dat je het uiterlijk van je woonruimte hoeft te veranderen. Doordat de harmonicadeuren vrijwel geheel uit glas bestaan is er hiernaast sprake van maximale lichtinval!

Een glazen harmonicawand, ook wel harmonicadeur genoemd, bestaat vaak uit minimaal twee en maximaal vijf delen.

De voordelen van harmonica deuren nog eens op een rijtje

 • Meer lichtinval dan bij schuifpuien of openslaande tuindeuren;
 • Maximale doorloopruimte;
 • Op maat gemaakt;
 • Inbraakwerend;
 • Vrijwel 100% zicht naar buiten zonder onderbreking;
 • Leverbaar met zonwerend en geluidswerend glas;
 • Prima isolatie door geïsoleerde profielen;
 • In meerdere materialen leverbaar;
 • De prijzen van een harmonicadeur zijn marktconform.

 

Wat kost een harmonica schuifpui in jouw situatie?

Ben je benieuwd naar de exacte kosten van een schuifpui of harmonicadeur voor buiten bij jou thuis? Vraag dan vrijblijvend een offerte aan. Wij leveren zeer scherpe prijzen, snelle levertijden en een uitstekende service.

Wat klanten van ons vinden

Een greep uit onze klant reviews.

Veranda gemonteerd

"We zijn zeer tevreden over het product en de service. Er is heel goed werk verricht. De veranda die we gekocht hebben is van goede kwaliteit en netjes op maat geplaatst. Heel erg bedankt Cijfer: 9"

- CJ Van Bommel

Rolluik met glaswanden gemonteerd

"A.G.A Terras heeft bij ons een rolluik en glaswand geplaatst, en zijn daar zeer tevreden over. En verder een goed advies gekregen, mooie showroom en vervolgens netjes en vakkundig gemonteerd. "

- Fam. van Zoest

 • Sleep bestanden hierheen of
  Max. bestandsgrootte: 10 MB.
  Je gebruikt een verouderde webbrowser

  Deze website maakt gebruik van moderne technieken die niet worden ondersteund door jouw webbrowser. Update mijn webbrowser

  ×