Balkonbeglazing laten plaatsen?

Geniet jij graag van het uitzicht op je balkon, maar heb je een hekel aan wind, nattigheid en lawaai? Kies dan voor onze hoogwaardige balkonbeglazing.

Offerte aanvragen

Door je balkon te voorzien van een glazen balkonafscheiding profiteer je van de voordelen van je balkon, zonder dat je last hebt van vervelende weersomstandigheden of omgevingsgeluiden. Bovendien biedt balkonbeglazing de mogelijkheid om een volwaardige leefruimte te creëren.

De voordelen van een glazen balkonafscheiding

Een glazen balkonafscheiding biedt veel aantrekkelijke voordelen:

 • Genieten van het buitenleven, het hele jaar door: balkonbeglazing beschermt tegen tocht, wind en regen. Zelfs op koudere dagen kun je op je balkon zitten.
 • Geluidswerend: het glas van de balkonafscheiding dempt omgevingsgeluiden.
 • Extra leefruimte: een balkon met glas kun je zien als een serre. Je creëert dus vrij eenvoudig extra leefruimte aan je woning.
 • Besparen op energiekosten: balkonbeglazing fungeert als extra isolatie.
 • Onderhoudsvriendelijk: bang voor extra onderhoud? Niet nodig! Een balkonafscheiding van glas is eenvoudig te reinigen.
 • Eindeloze mogelijkheden: er bestaan verschillende systemen en bedieningsopties.
 • Transparant karakter
 • Storm vast
 • Op maat gemaakt

Kom naar onze showroom voor meer uitleg of om de mogelijkheden te bespreken

Showroom bekijken

Beschut je balkon met glas

Een balkon met glas biedt dus optimale beschutting. Het balkon hoeft echter niet volledig afgedicht te worden. Je kunt er ook voor kiezen om één gedeelte af te sluiten. Ideaal wanneer je beschut wilt zitten, maar toch wilt genieten van de frisse buitenlucht.

Daarnaast bestaan er verschillende systemen die het mogelijk maken om de afscheiding te openen en te sluiten op de manier die jij wenst. Denk aan een glazen schuif-draaisysteem of een ‘standaard’ schuifsysteem.

Balkonbeglazing in appartementencomplex

Onze balkonbeglazing systemen

Glazen Wanden Specialist levert en monteert verschillende balkonbeglazing systemen van Sunflex en Sunparadise. Dit zijn toonaangevende merken die staan voor hoogwaardige kwaliteit en gebruiksgemak.

Ze bieden bovendien ruime keuzemogelijkheden, zodat je zeker weet dat je jarenlang plezier hebt van jouw balkonafscheiding. Kies bijvoorbeeld voor een luxe uitstraling met het stijlvolle Sunflex SF 25 schuif-draaisysteem of ga voor volledige transparantie met het Sunparadise VG 17 systeem.

Balkonbeglazing op maat

Zoveel mensen, zoveel wensen. En daar komt bij dat geen balkon hetzelfde is. Om ervoor te zorgen dat onze systemen volledig aansluiten bij jouw stijl en jouw balkon, wordt de balkonbeglazing uit ons assortiment volledig op maat gemaakt.

Uiteraard adviseren we je graag over de verschillende mogelijkheden. Neem hiervoor contact met ons op via  0493 68 84 54 of info@glazenwandenspecialist.nl.

Balkonbeglazing op dicht balkon

Balkonbeglazing prijzen

Wat kost balkonbeglazing per meter? Een veelgestelde vraag, die lastig te beantwoorden is. Het monteren van balkonbeglazing is altijd maatwerk, waardoor de prijzen ver uiteen kunnen liggen. Wij gaan altijd voor hoogwaardige kwaliteit en service voor een betaalbare prijs. Ben je geïnteresseerd in balkonbeglazing? Vraag voor de exacte kosten gerust een vrijblijvende offerte aan.

Eerdere projecten

Glazen Wanden Specialist heeft ruime ervaring in het plaatsen van balkonafscheidingen. Zo hebben we de afgelopen jaren onder andere balkonbeglazing gemonteerd in Eindhoven en Asten. Kijk voor meer inspiratie op onze projecten-pagina.

Balkonbeglazing op balkon

Balkonbeglazing laten plaatsen?

Bij ons ben je, naast maatwerk, verzekerd van persoonlijke service en een vakkundige montage. Ons team van specialisten adviseert je graag. Kom daarvoor langs in onze inspirerende showroom of vraag geheel vrijblijvend een offerte aan.

 • Sleep bestanden hierheen of
  Max. bestandsgrootte: 10 MB.
  Je gebruikt een verouderde webbrowser

  Deze website maakt gebruik van moderne technieken die niet worden ondersteund door jouw webbrowser. Update mijn webbrowser

  ×