Balkon dichtmaken met glas

Beschikt jouw woning over een balkon? En wil je daar meer tijd kunnen vertoeven? Laat je balkon dichtmaken met glas en je geniet er talloze uren extra van.

Je creëert hiermee een extra woonruimte en beschermt jezelf tegen regen, kou en wind. Ook eventuele geluidsoverlast beperk je tot een minimum. Het is de ideale oplossing om van je balkon een volwaardige leefruimte te maken. Laat je verrassen door de Glazen Wanden Specialist en verhoog je woongenot.

Direct weten wat de mogelijkheden zijn? Neem gerust contact op.

Balkon afsluiten met glas

Het balkon dichtmaken met glas biedt een aantal zeer comfortabele voordelen. Het beschermt je tegen gure weersomstandigheden, waardoor je eigenlijk het hele jaar door buiten kunt genieten. Het balkon afsluiten met glas is veilig, energiebesparend en privacy-vriendelijk. En qua onderhoud is het zeer eenvoudig schoon te maken. Weinig gedoe, enorm veel plezier.

Bekijk balkonbeglazing opties

Meer privacy door balkonbeglazing

Wil je meer privacy? Kies dan voor onze matte beglazing. Het is niet mogelijk om hier doorheen te kijken, maar de zon komt er wel lekker doorheen. En vind je het niet genoeg als de zon door de beglazing schijnt? We beschikken over balkonbeglazing met schuifpanelen. In een handomdraai schuif je het balkonglas open en voel je het zonnetje direct op je gezicht. De bediening is zeer eenvoudig en zo geregeld.

Balkonbeglazing voor thuiswerkers

Ook voor de thuiswerkers is een balkonbeglazing zeker het overwegen waard. Het zorgt voor een extra werkplek en omgevingsgeluiden worden gedempt. Dit is wel zo prettig als je met een belangrijke opdracht bezig bent. Daarnaast bespaar je energie, omdat de balkonbeglazing zorgt voor extra isolatie van je woning.

Voordelen van balkonbeglazing

 • Het zorgt voor extra leefruimte en meer uren buiten
 • Het is geluidswerend, veilig en privacy-vriendelijk
 • Het beschermt tegen gure weersomstandigheden
 • De balkonbeglazing is eenvoudig schoon te maken
 • Het werkt energiebesparend, door minder warmteverlies

Windscherm op je balkon

Het is ook mogelijk om te kiezen voor een glazen windscherm. Deze zijn eenvoudig te plaatsen en perfect in te zetten op je balkon. Zowel vaste als mobiele windschermen hebben we in ons uitgebreide assortiment beschikbaar. Zo is er voor iedere situatie een perfecte oplossing.

Bekijk hier onze populairste windschermen van glas: Biarritz, Lüderitz en Tofino

Balkonbeglazing prijzen

De kosten voor het dichtmaken van je balkon is van verschillende factoren afhankelijk. Denk aan de afmeting van het balkon, het soort materiaal en het type balkonbeglazing. Wij denken graag met je mee en bieden eerlijke prijzen tegen hoogwaardige kwaliteit producten.

Balkon dichtmaken: vergunning nodig?

Heb je een vergunning nodig voor balkonbeglazing? Dat is afhankelijk van de gemeente waar je in woont. Neem dus even contact met je gemeente op om te checken of je een vergunning nodig hebt. Naast het begeleiden, adviseren en installeren van de balkonbeglazing, monteren wij het ook vakkundig op locatie.

We doen wat we beloven, want gerieflijk wonen dat wensen wij iedereen.

Extra inspiratie

Wil je projecten zien van klanten die jou al zijn voorgegaan? Bekijk onze projecten. Benieuwd hoe klanten ons waarderen? Lees dan eerst onze reviews. Ook een bezoek aan onze 300 vierkante meter showroom is mogelijk. Onze gepassioneerde medewerkers vertellen je alles over balkonbeglazing.

Neem contact op voor meer informatie of vraag vrijblijvend een offerte aan.

Wat klanten van ons vinden

Een greep uit onze klant reviews.

Rolluik met glaswanden gemonteerd

"A.G.A Terras heeft bij ons een rolluik en glaswand geplaatst, en zijn daar zeer tevreden over. En verder een goed advies gekregen, mooie showroom en vervolgens netjes en vakkundig gemonteerd. "

- Fam. van Zoest

vouwwanden gemonteerd

"Prima service. Goede en vriendelijke communicatie. Afspraken worden nagekomen en snelle doorlooptijden. Werken netjes en snel. Cijfer: 9"

- Will Raemakers

 • Sleep bestanden hierheen of
  Max. bestandsgrootte: 10 MB.
  Je gebruikt een verouderde webbrowser

  Deze website maakt gebruik van moderne technieken die niet worden ondersteund door jouw webbrowser. Update mijn webbrowser

  ×