• vervolg-glazen-wand-2.jpg
  • vervolg-glazen-wand-4.jpg
  • vervolg-glazen-wand-5.jpg

Beweegbaar windscherm

Het Lüderitz windscherm is een beweegbaar windscherm, uniek in Nederland en zeer populair! De kracht van dit windscherm is dat je het in of uit kunt schuiven. Heb je behoefte aan een koel briesje? Dan schuif je het windscherm in. Wil je uit de wind zitten? Dan schuif je het scherm heel gemakkelijk uit. Ideaal als terrasafscheiding of op het balkon.

Praktische eigenschappen

De Lüderitz is breed toepasbaar: terrasafscheiding, balustrade op een balkon, afdichting van een terrasoverkapping of in de horeca. Het is daarnaast mogelijk om meerdere Lüderitz windschermen aan elkaar te koppelen, waardoor de afscheiding zo breed kan worden toegepast als gewenst.

Optimale bediening

Windscherm Lüderitz is standaard voorzien van elektrische bediening zodat je met slechts één druk op de knop je windscherm kunt bedienen. Zo kun je het Lüderitz windscherm naar eigen wens in- en uitschuiven.

Uitbreidingsmogelijkheden

De windschermen van Lüderitz worden standaard uitgevoerd in helder glas. Je hebt daarnaast de keuze uit een stevige variant met nog dikker glas of matglas. 

Belangrijke informatie

Gehard glas en gelaagd veiligheidsglas bieden bescherming. Het windscherm mag niet hoger zijn dan 85 cm (vanaf vloerniveau en inclusief bewegende delen). Indien er achter en voor het windscherm een niveauverschil van meer dan 1 meter is, is er sprake van een doorvalrisico. Dan dient er uitsluitend gelaagd veiligheidsglas toegepast te worden.

Afbeeldingsresultaat voor Lüderitz windscherm

Gerelateerde afbeelding

 

Terug naar windschermen

Je kunt bij ons ook terecht voor

Hoge kwaliteit en voor jou gemonteerd

Offerte aanvragen

Vul het formulier in en wij nemen contact op

NAAR HET FORMULIER

Reeds opgeleverde projecten

Een greep uit onze projecten

Copyright: 2020 - Glazenwandenspecialist.nl

Webdesign & Webrealisatie door: www.renewmyid.nl