Lüderitz windscherm

Wil je goed kunnen inspelen op het veranderlijke Nederlandse weer? Dan zit je met het Lüderitz windscherm goed.

De Lüderitz is een beweegbaar windscherm. Uniek in Nederland en zeer populair. Het glazen scherm is uitschuifbaar en kan daarom worden aangepast aan de verschillende weersinvloeden. Ideaal als terrasafscheiding of op het balkon.

Optimale bediening

Windscherm Lüderitz is standaard voorzien van elektrische bediening. Behoefte aan een koel briesje op je balkon of terras? Met slechts één druk op de knop schuif je het glazen windscherm in. Liever beschut zitten? Ook het uitschuiven van de Lüderitz gaat zeer gemakkelijk.

Lüderitz windscherm samenstellen

Het glazen Lüderitz windscherm heeft veel uitbreidingsmogelijkheden. Je kunt daarom naar wens jouw perfecte windscherm samenstellen. Zo is het mogelijk om meerdere schermen aan elkaar te koppelen, waardoor de Lüderitz ook een perfect windscherm voor de horeca is. Het windscherm wordt standaard uitgevoerd in helder glas, maar je kunt ook kiezen voor een variant met dikker glas of matglas.

Kenmerken

 • In- en uitschuifbaar windscherm
 • Voor terras, balkon of horeca
 • Aan elkaar te koppelen
 • Helder glas of matglas
 • Maximale hoogte: 3000 mm
 • Maximale breedte: 2500 mm
 • Elektrische bediening

Neem contact met ons op of vraag een offerte aan

Neem contact met ons op Offerte aanvragen Bezoek showroom

Belangrijke informatie

Gehard glas en gelaagd veiligheidsglas bieden bescherming. Het windscherm mag niet hoger zijn dan 85 cm (vanaf vloerniveau en inclusief bewegende delen). Indien er achter en voor het windscherm een niveauverschil van meer dan 1 meter is, is er sprake van een doorvalrisico. In dat geval mag er uitsluitend gelaagd veiligheidsglas toegepast te worden.

Interesse?

Heb je interesse in het Lüderitz glazen windscherm? Kom dan voor meer informatie en persoonlijk advies naar onze showroom in Asten. Je kunt ons ook bellen op: 0493-688454 of via onderstaande button een verblijvende offerte aanvragen.

 • Sleep bestanden hierheen of
  Max. bestandsgrootte: 10 MB.
  Je gebruikt een verouderde webbrowser

  Deze website maakt gebruik van moderne technieken die niet worden ondersteund door jouw webbrowser. Update mijn webbrowser

  ×