• vervolg-glazen-wand-4.jpg
  • vervolg-glazen-wand-2.jpg
  • vervolg-glazen-wand-5.jpg

Heeft u ook wel eens last van de wind als u lekker op het terras zit? Met de windschermen van De Glazenwandenspecialist is dat verleden tijd. Een windschermen biedt voor verschillende problemen een oplossing. Windschermen kunnen onder andere gebruikt worden als terrasschermen in de horeca, maar ook in tuinen, op balkons en dakterrassen.

Glazen windschermen maken het mogelijk om beschut uit de wind te zitten waardoor je langer kunt genieten van de zon. Daarnaast zorgt een terras windscherm van glas ervoor dat het uitzicht niet beperkt wordt, maar dat je nog gewoon van het uitzicht kan genieten.

 Horeca windschermen Alkmaar Glazen Wanden Specialist 

Het assortiment windschermen

De Glazen Wanden Specialist heeft verschillende uitvoeringen van glazen terraswindschermen in het assortiment. Dit varieert van schermen bestaande uit een glazen paneel, tot schermen met 2- of 3 vakverdeling. Hierbij kunnen de panelen gemaakt worden van glas, gezuurd glas, een aluminium paneel in kleur of een aluminium paneel voorzien van een (hout) motief.

De glazen windschermen kunnen op maat gemaakt worden, zodat deze in iedere situatie toegepast kunnen worden.

De schermen kunnen daarnaast ook gebruikt worden als deur. Door het scherm te voorzien van een cilinderslot, kan de doorgang volledig worden gesloten. Dit is bijvoorbeeld ideaal voor horecagelegenheden, zodat in de nacht het terras afgesloten kan worden.

Bekijk ook de windschermen van Biarritz en Lüderitz.

Windschermen plaatsen

Onze windschermen kunnen zowel op- als in de grond gemonteerd worden. Hier hebben we verschillende soorten steunen voor. Wil je de windschermen kunnen verplaatsen afhankelijk van de windrichting, zodat je altijd uit de wind kan zitten? Dan is een wielenset voor onder de windschermen een goede oplossing. Hiermee verplaatst u gemakkelijk de windschermen naar verschillende plekken.  

Het is ook mogelijk om meerdere windschermen aan elkaar te koppelen, waardoor de lengte van de afscheiding zo lang kan worden als gewenst.

De voordelen op een rijtje

  • Beschut uit de wind zitten;
  • Op maat gemaakt;
  • Langer genieten van de zon;
  • Verschillende uitvoeringen;
  • Verplaatsen van windschermen.

De mogelijkheden bij De Glazenwandenspecialist

Bij De Glazenwandenspecialist zijn er voldoende mogelijkheden. Je bent hier aan het juiste adres voor glazen windschermen op maat.

Benieuwd naar de mogelijkheden bij jou thuis of voor uw horecagelegenheid? Neem geheel vrijblijvend contact met ons op via 0493-688454 of 0654967860. Wil je weten wat de prijs van een windscherm is? Klik dan op de knop rechts en vraag direct een offerte aan.

 

Je kunt bij ons ook terecht voor

Hoge kwaliteit en voor jou gemonteerd

Offerte aanvragen

Vul het formulier in en wij nemen contact op

NAAR HET FORMULIER

Reeds opgeleverde projecten

Een greep uit onze projecten

Copyright: 2020 - Glazenwandenspecialist.nl

Webdesign & Webrealisatie door: www.renewmyid.nl