Glazen windscherm

Tocht en wind op het terras of balkon zijn verleden tijd met de windschermen van de Glazen Wanden Specialist.

Een windscherm van glas zorgt ervoor dat je, ook tijdens de frissere dagen, beschut op je terras kunt zitten zonder dat het uitzicht belemmerd wordt. Ideaal voor in de tuin, op het balkon of in de horeca.

Benieuwd naar onze glazen windschermen? Kom langs in onze showroom of neem contact op voor meer informatie.

Offerte aanvragen

 • Voor terras, balkon
 • Voor horeca
 • Aan elkaar te koppelen
 • Helder glas of matglas

Kom naar onze showroom voor meer uitleg of om de mogelijkheden te bespreken

Showroom bekijken

Windscherm van glas

Een windscherm van glas biedt comfort en privacy. Het beschermt je tegen tocht en kou tijdens een dag in je tuin of op het balkon. Gebruik je een windscherm, dan kun je al vroeg in het voorjaar profiteren van de eerste zonnestralen.

Het voordeel van een windscherm van glas is dat je uitzicht niet belemmerd wordt. Wil je de inkijk liever beperken? Door het gebruik van matglas geniet je optimaal van je privacy.

Ons aanbod glazen windschermen

De Glazen Wanden Specialist heeft een divers aanbod aan glazen windschermen. Wij leveren glazen windschermen voor horeca en ook aan particulieren. Wij hebben zowel vaste als mobiele windschermen in ons assortiment.

Een vast windscherm kan in de grond gemonteerd worden met een pin of een voetplaat. De mobiele schermen zijn verrijdbaar op wieltjes.

Waar je ook voor kiest, een windscherm van glas wordt altijd op maat gemaakt. Zo kun je kiezen uit één glazen paneel of een windscherm met meerdere vakken. Ook het materiaal van de panelen is vrij te kiezen. Voor extra veiligheid kan het scherm worden voorzien van een cilinderslot.

Bekijk hier onze populairste windschermen van glas: Biarritz, Lüderitz en Tofino

De mogelijkheden bij de Glazen Wanden Specialist

Wil je een windscherm laten plaatsen op jouw terras of balkon? Bij de Glazen Wanden Specialist zijn er voldoende mogelijkheden.

Kom langs in onze showroom om de gemakken van een windscherm van glas zelf te ervaren. Liever telefonisch contact? Ook dat is mogelijk. Bel 0493-688454 voor meer informatie of vraag meteen een vrijblijvende offerte aan.

Offerte aanvragen

 • Sleep bestanden hierheen of
  Max. bestandsgrootte: 10 MB.
  • Sleep bestanden hierheen of
   Max. bestandsgrootte: 10 MB.
   Je gebruikt een verouderde webbrowser

   Deze website maakt gebruik van moderne technieken die niet worden ondersteund door jouw webbrowser. Update mijn webbrowser

   ×