Windschermen voor de horeca

Zoek je een terrasscherm om jouw gasten te beschermen tegen tocht en wind? Een glazen windscherm biedt uitkomst. De Glazen Wanden Specialist levert verschillende windschermen voor de horeca. Veilig, snel en altijd scherp geprijsd.

Verleng eenvoudig het terrasseizoen en bekijk ons aanbod online of kom langs in onze showroom.

Meer comfort met een windscherm op het terras

Wat is er fijner dan uitgebreid lunchen of lekker lang natafelen op het terras? Helaas kan het Nederlandse klimaat een echte spelbreker zijn tijdens een terrasbezoek. Met een glazen windscherm bescherm je jouw gasten tegen weer en wind. Perfect voor de frissere dagen.

Gasten genieten langer van het terrasleven en ervaren meer comfort, zonder dat hun uitzicht belemmerd wordt. Bijkomend voordeel: op een comfortabel terras blijven gasten langer zitten. Je genereert dus meer omzet.

Horeca windschermen van de Glazen Wanden Specialist

De horeca windschermen van de Glazen Wanden Specialist zijn er in verschillende soorten en kunnen speciaal op maat worden gemaakt.

Onze populairste windschermen voor de horeca:

Biarritz winscherm

Met het Biarritz windscherm bepaal je zelf hoe groot jouw terrasbescherming wordt. Het scherm kan gekoppeld worden, waardoor het gemakkelijk is aan te passen aan jouw wensen. Of je nu voor mat, helder of getint glas gaat, met de Biarritz kies je voor een stijlvol en veelzijdig scherm.

Lüderitz windscherm

Het Lüderitz windscherm is een variant op het Biarritz windscherm. Doordat het scherm uitschuifbaar is en aangepast kan worden aan de verschillende weersinvloeden, is dit één van de populairste winschermen voor de horeca. Het scherm is standaard uitgevoerd in helder glas, maar ook matglas behoort tot de mogelijkheden.

Tofino windscherm

Het Tofino windscherm is een windscherm met een slank profiel. Hierdoor oogt het terras stijlvol, strak en uitnodigend. De Tofino kan recht of in een hoek opgesteld worden en is gemakkelijk uitschuifbaar.

Waarom de Glazen Wanden Specialist?

De Glazen Wanden Specialist is al jaren een begrip in de wereld van de glassystemen. Ons aanbod aan windschermen voor de horeca is groot en onze service reikt ver. Wij staan voor kwaliteit, vakkundigheid en scherpe prijzen.

Vrijblijvende offerte voor horeca windschermen

Ben je benieuwd naar de mogelijkheden voor een windscherm op jouw terras? Neem dan gerust contact met ons op. Mail naar info@glazenwandenspecialist.nl of bel ons op: 0493-688454. Of kom eens langs in onze showroom in Asten, waar onze medewerkers je graag adviseren. Maak direct een afspraak.

Wil je liever meteen de prijzen van onze windschermen voor de horeca weten? Vraag dan via onderstaande button een vrijblijvende offerte aan.

Offerte aanvragen

Wat klanten van ons vinden

Een greep uit onze klant reviews.

Glazen wand geplaatst in kantoor Someren

"Heel mooie glazen wand geplaatst in Someren voor aparte vergaderruimte. Perfecte plaatsing!"

- Willem

Rolluik met glaswanden gemonteerd

"A.G.A Terras heeft bij ons een rolluik en glaswand geplaatst, en zijn daar zeer tevreden over. En verder een goed advies gekregen, mooie showroom en vervolgens netjes en vakkundig gemonteerd. "

- Fam. van Zoest

  • Sleep bestanden hierheen of
    Max. bestandsgrootte: 10 MB.
    Je gebruikt een verouderde webbrowser

    Deze website maakt gebruik van moderne technieken die niet worden ondersteund door jouw webbrowser. Update mijn webbrowser

    ×