Glazen schuifdeuren

Langer genieten onder de terrasoverkapping, veel lichtinval in de woonkamer en een hogere woningwaarde. Dit zijn slechts een paar van de vele voordelen die een glazen schuifdeur met zich meebrengt.

Wil jij een glazen schuifdeur op maat? Voor binnen of buiten? Dan is Glazen Wanden Specialist jouw partner. Wij leveren en monteren diverse glazen schuifdeuren. Geheel aangepast op jouw woonwensen en voor een aantrekkelijke prijs. Bekijk ons aanbod hieronder of neem contact op voor de mogelijkheden.

Offerte aanvragen

 • Maximale lichtinval
 • Eenvoudig te bedienen
 • Beschermt tegen regen
 • Beschermt tegen wind
 • Beschermt tegen stof
 • Goed afsluitbaar
 • Op maat gemaakt

Kom naar onze showroom voor meer uitleg of om de mogelijkheden te bespreken

Showroom bekijken

Wat is een glazen schuifdeur?

Een glazen schuifdeur is een deur waarvan de glazen panelen niet draaien, maar schuiven. Het railsysteem van een glazen schuifdeur is een van de eenvoudigste systemen en bestaat uit (onzichtbare) wieltjes, geleiders en een rails.

Het leuke aan een glazen schuifdeur is dat deze geschikt is voor vele toepassingen. Zo kun je een schuifdeur niet alleen buiten gebruiken om een terrasoverkapping of serre af te sluiten, maar is het ook een ideaal systeem voor een en suite-deur in huis.

De voordelen van een glazen schuifdeur

Of je nu op zoek bent naar een schuifsysteem voor je woonkamer, serre of terrasoverkapping, een glazen schuifdeur biedt veel voordelen. We sommen ze voor je op:

 • Veelzijdig; zowel binnen als buiten toe te passen
 • Onbelemmerd uitzicht
 • Zorgt voor veel lichtinval
 • Gemakkelijke overgang van binnen naar buiten
 • Eenvoudig systeem
 • Ruimtebesparend
 • Onderhoudsvriendelijk

Soorten glazen schuifdeuren

Glazen Wanden Specialist levert en monteert verschillende schuifdeuren van glas van gerenommeerde merken zoals Weinor, Fiano Deponti, Sunparadise en Sunflex. De schuifdeuren zijn volledig zelf samen te stellen. Hierbij gaan we uiteraard uit van grenzeloze mogelijkheden. Bepaal bijvoorbeeld zelf hoeveel schuifpanelen je wilt bij de glazen schuifdeur van Fiano Deponti (met een maximum van 12 panelen) en kies bij de Sunflex SF20 zelf aan welke kant je de vergrendeling wilt voor extra beveiliging.

Tip: neem een kijkje bij onze projecten om te zien hoe wij onze glazen schuifdeuren kunnen monteren.

Glazen schuifdeur plaatsen

Wil je een glazen schuifdeur op maat laten plaatsen? Dan kunnen we ons voorstellen dat je een aantal vragen hebt. We zetten daarom hieronder een aantal zaken op een rij waarop je kunt letten bij de aanschaf van een glazen schuifdeur.

Wat kost een glazen schuifdeur?

De kosten van een glazen schuifdeur kunnen uiteenlopen en zijn afhankelijk van de maat en jouw specifieke wensen. Zo liggen de kosten voor een glazen schuifdeur met 12 panelen hoger dan bij een glazen schuifdeur met 6 panelen. En kies je voor een schuifdeur met een Soft-Closing-systeem dan is dat over het algemeen duurder dan een schuifdeur met een traditioneel schuifsysteem.

Wil je de exacte prijs weten van een schuifdeur op maat? We voorzien je graag van een vrijblijvende offerte.

Hoe breed kan een schuifdeur zijn?

Een schuifdeur kan in principe in elke gewenste afmeting geleverd worden. Wil je een schuifdeur die de woonkamer verbindt met de tuin? Dan zou je er in principe voor kunnen kiezen om de gehele achtergevel te voorzien van een schuifdeur.

Kan een schuifdeur op slot?

Om extra veiligheid te garanderen kunnen alle schuifdeuren van Glazen Wanden Specialist voorzien worden van sloten. In de meeste gevallen kun je zelf kiezen of je de sloten aan de binnen- of buitenzijde wilt plaatsen.  

Interesse in een glazen schuifdeur op maat? Neem contact op of kom langs

Heb je interesse in een glazen schuifdeur, ook wel glazen schuifwand genoemd, en ben je benieuwd naar de mogelijkheden voor maatwerk? Neem gerust contact op voor meer informatie of vraag vrijblijvend een offerte aan via het onderstaande formulier. Meer inspiratie? Kom langs in onze showroom in Asten.

Offerte aanvragen

 • Sleep bestanden hierheen of
  Max. bestandsgrootte: 10 MB.
  • Sleep bestanden hierheen of
   Max. bestandsgrootte: 10 MB.
   Je gebruikt een verouderde webbrowser

   Deze website maakt gebruik van moderne technieken die niet worden ondersteund door jouw webbrowser. Update mijn webbrowser

   ×