• vervolg-glazen-wand-4.jpg
  • vervolg-glazen-wand-2.jpg
  • vervolg-glazen-wand-5.jpg

De Glaswandspecialist biedt een breed assortiment glazen schuifwanden op maat. En goede raad is daarbij goud waard! Wij inspireren niet alleen graag, maar nemen ook de tijd om je persoonlijk en passend te adviseren, want wij hebben het bieden van service hoog in ons vaandel staan. Dát is onze manier van werken. Vertel ons je wensen en wij komen met originele oplossingen op het gebied van glaswanden, glazen schuifdeuren, balkonbeglazing, tuinkamers en vouwwanden. 

Glaswand verranda

Daarnaast kun je bij ons terecht voor prachtige aluminium terrasoverkappingen in combinatie met een glazen schuifpui of schuifwand. Zo ben je in staat vaker en onder alle weersomstandigheden te genieten op je terras of veranda. Wij plaatsen binnen een dag je aluminium terrasoverkapping en glazen schuifwanden op maat. Bovendien zijn de aluminium terrasoverkappingen altijd uit te breiden naar een complete tuinkamer met schuifdeur van glas of een hardglazen schuifdeur.

Op deze website kun je verschillende modellen van glas bekijken.
Laat je inspireren door de mogelijkheden… en wij zullen op maat je schuifdeur maken!

Glazen schuifwand op maat

Heb je specifieke vragen over glazen schuifdeuren op maat maken? Wil je een nieuwe glazen pui kopen of je huidige schuifpui vervangen? Of wellicht wil je graag weten hoe wij bij jou een schuifwand op maat maken?      

Neem dan contact op en onze medewerkers staan je graag en geheel vrijblijvend te woord. Wil je een offerte voor het maken, plaatsen of vervangen van een glaswand, schuifwanden, glazen schuifdeur of schuifpui op maat opvragen? Klik rechtsboven op 'offerte opvragen'. We komen graag een glazen schuifdeur bij je maken.

 Je bent ook van harte welkom in onze showroom om onze verschillende modellen te bekijken. 

Meterik Glaswand Glazen Wanden Specialist     Meterik Glazenwand Glazen Wanden Specialist

Schuifdeuren SF25 Glazen Wanden Specialist   glazen schuifwand overkapping

glasschuifwanden  Schuifpui Glazen Wanden Specialist

Je kunt bij ons ook terecht voor

Hoge kwaliteit en voor jou gemonteerd

Offerte aanvragen

Vul het formulier in en wij nemen contact op

NAAR HET FORMULIER

Reeds opgeleverde projecten

Een greep uit onze projecten

Copyright: 2020 - Glazenwandenspecialist.nl

Webdesign & Webrealisatie door: www.renewmyid.nl