Glazen schuifwand Weinor W17 easy

Alles draait om gemak bij de Weinor W17 easy. Dankzij eersteklas beslagtechnologie laat deze glazen schuifwand zich soepel en vederlicht verschuiven.

Glazen schuifwand Weinor W17 easy

De Weinor W17 easy is de ideale windbescherming voor terrassen, balkons en tuinhuisjes, maar is ook geschikt als scheidingswand. Door de kozijnloze constructie kun je urenlang onbelemmerd genieten van het uitzicht.

Gemak en design met de W17 easy schuifwand

De W17 easy schuifwand kenmerkt zich door gemak en design. Door het soft-closing-system glijden de glazen elementen gemakkelijk en licht over de rails. Je kunt meerdere elementen tegelijk verschuiven.

Bovendien zijn de onderdelen geheel profielloos en transparant, waardoor de schuifwand een stijlvol design heeft. Het design van de grepen, profielen en sloten volgt de trend van duidelijke lijnen en schroefloze optiek.

Download hier de folder  

w17easy_folder

Bekijk een video van dit product

Kenmerken

 • Profielloze glasonderdelen
 • Buitengewoon lichte loop
 • Soft-closing-system
 • Perfecte overgangen, drempelvrij
 • Gemakkelijk te vergrendelen
 • Eenvoudige reiniging
 • Edele greep- en sluitvarianten
 • Achteraf toepasbaar

Neem contact met ons op of vraag een offerte aan

Neem contact met ons op Offerte aanvragen Bezoek showroom

Meer veiligheid

Met het cilinderslot is de W17 easy glazen schuifwand van binnen te vergrendelen, waardoor je ongenode gasten op afstand houdt.

Wil je jouw tuinkamer, veranda of serre voor extra veiligheid ook aan de buitenkant vergrendelen? Dat is mogelijk. De schuifwand is tevens voorzien van een mechanisme, waarmee de gesloten glasvleugels in de gewenste positie blijven.

De glazen schuifwand Weinor W17 easy plaatsen

Wil je het gemak van de glazen schuifwand Weinor W17 easy zelf ervaren? Neem dan gerust contact met ons op. De experts van de Glazen Wanden Specialist staan voor je klaar met een advies op maat en kunnen de schuifwand vakkundig plaatsen. Bel ons op 0493-688454 of vraag meteen een vrijblijvende offerte aan.

 • Sleep bestanden hierheen of
  Max. bestandsgrootte: 10 MB.
  Je gebruikt een verouderde webbrowser

  Deze website maakt gebruik van moderne technieken die niet worden ondersteund door jouw webbrowser. Update mijn webbrowser

  ×