Glazen schuifdeuren voor binnen

Ben je op zoek naar een glazen schuifdeur voor binnen? Bijvoorbeeld voor in je woonkamer of kantoor? Wij helpen je graag.

Offerte aanvragen

Met een glazen schuifdeur voor binnen behoud je de lichtinval van buiten en creëer je een ruimtelijke, stijlvolle uitstraling. Daarnaast is een schuifdeur van glas ook nog eens zeer praktisch in gebruik.

Ben jij op zoek naar een specialist voor het plaatsen van glazen schuifdeuren voor binnen? Wij nemen je graag mee in de mogelijkheden.

Glazen schuifwand in je woonkamer of kantoor?

Onze glazen binnen schuifdeuren kennen vele toepassingen. Zo gebruik je een glazen schuifdeur in je woonkamer bijvoorbeeld om deze met je keuken of hal te verbinden. Onze glazen schuifdeuren zijn met een luxe uitstraling een echte blikvanger en bieden daarnaast vele praktische voordelen.

Ook zijn onze vaste glazen scheidingswanden perfect te gebruiken als scheidingswand in je kantoor. Met glazen schuifwanden creëer je namelijk eenvoudig een praktische afsluiting voor je kantoor- of vergaderruimte.

Glazen schuifdeuren binnen

De voordelen van glazen schuifdeuren voor binnen

 • Doordat een schuifwand langs de wand open schuift in plaats van open draait, bespaar je ruimte. Met name in smalle ruimtes zoals de hal of overkoop is dit een groot voordeel.
 • Kunnen open blijven. Een ander bijkomend voordeel van het schuifsysteem is dat de deur makkelijk open kan blijven. Je hebt namelijk geen last van een openslaande deur die je zicht blokkeert.
 • Ruimtelijke uitstraling. Doordat de deur grotendeels van glas is creëer je een open en ruimtelijke uitstraling, ook wanneer deze dicht is. Zo verbind je makkelijk je woonkamer met je keuken of je kantoorruimte met de rest van het kantoor.
 • Veel licht. Een fijne eigenschap van glas is dat dit licht doorlaat. Hierdoor zijn een donkere hal of kantoor verleden tijd.

Maatwerk oplossingen

Onze glazen schuifwanden voor binnen zijn volledig op maat samen te stellen. Kies je gewenste profiel (bijv. verticaal of verticaal met sporten), handgrepen (bijv. aluminium of kunststof) en railsysteem (bijv. hangprofiel of boven- en onder rails).

Een veelvoorkomende keuze voor binnen is het glazen schuifsysteem SF20 van Sunflex. Dit systeem is namelijk ook toe te passen in een hoekopstelling, waardoor dit ideaal is om een kantoorruimte af te scheiden.

Glazen Wanden Specialist helpt je graag bij het samenstellen van glazen schuifdeuren op maat.

Prijzen glazen schuifdeuren binnen

Doordat al onze glazen schuifdeuren op maat worden gemaakt, liggen de prijzen erg uit elkaar. De kosten van een enkele schuifdeur voor in je woonkamer zijn bijvoorbeeld veel lager dan wanneer je een kantoorruimte volledig wilt afsluiten met glazen schuifwanden.

Wil je toch graag een indicatie van de prijs? Vraag dan een offerte aan via het formulier onderaan deze pagina. Wij voorzien je graag van een passende en vrijblijvende offerte!

Glazen schuifdeur laten plaatsen door Glazen Wanden Specialist

Het monteren van glazen schuifdeuren is een precieze klus. Voor onze professionele monteurs is dit echter een dagelijkse bezigheid. Ben je benieuwd naar de mogelijkheden voor een glazen schuifdeur in je woonkamer of een vaste scheidingswand in je kantoor? Neem dan geheel vrijblijvend contact met ons op via 0493 68 84 54 of info@glazenwandenspecialist.nl.

Wil je eerst nog meer inspiratie op doen of persoonlijk advies? Bezoek dan onze ruime showroom van 300m2 in Asten.

Offerte aanvragen

 • Sleep bestanden hierheen of
  Max. bestandsgrootte: 10 MB.

  Wat klanten van ons vinden

  Een greep uit onze klant reviews.

  Glaswanden en een onderdakzonwering in lichtstraat gemaakt

  "Bij ons is een screen in de lichtstraat geplaatst, glazen wand en zijkanten van glas. Alles in een dag geplaatst. Zeer vakkundig en netjes. Zeker een aanrader."

  - Valesca

  vouwwanden gemonteerd

  "Prima service. Goede en vriendelijke communicatie. Afspraken worden nagekomen en snelle doorlooptijden. Werken netjes en snel. Cijfer: 9"

  - Will Raemakers

  • Sleep bestanden hierheen of
   Max. bestandsgrootte: 10 MB.
   Je gebruikt een verouderde webbrowser

   Deze website maakt gebruik van moderne technieken die niet worden ondersteund door jouw webbrowser. Update mijn webbrowser

   ×