Glazen schuifdeuren op maat

Met glazen schuifdeuren op maat verleng je het buitenseizoen en geef je jouw veranda of tuinkamer extra veel lichtinval. Voor het plaatsen van een glazen schuifdeuren op maat ben je bij Glazen Wanden Specialist aan het juiste adres. Benieuwd naar de mogelijkheden? Lees op deze pagina wat Glazen Wanden Specialist voor jou kan betekenen!

Glazen schuifdeuren overkapping op maat

Glazen schuifdeuren of glazen schuifwanden op maat zijn ideaal om een overkapping af te sluiten. Zo ontstaat er een mooie glazen tuinkamer of een heel lichte serre. Daarnaast zorgen glazen schuifdeuren ervoor dat je overkapping winddicht is. Hierdoor geniet je ook tijdens de herfst en winter van je tuin, zonder dat je kou vat of nat regent!

Of je het nu hebt over overkappingen of een glazen tuinkamer: glazen schuifdeuren maken het een geheel. Naast het verlengen van het buitenseizoen investeer je met een glazen schuifdeur op maat ook in de waarde van je woning. Je realiseert namelijk als het ware een extra stuk aan vierkante meters voor jouw woning.

Met glazen schuifdeuren creëer je een afgesloten ruimte, zonder dat er licht en zicht verloren gaat. Het daglicht geeft energie en ontspant tegelijk. Daardoor is het ideaal om van je tuinkamer een tuinkantoor, leeskamer of hobbykamer te maken.

Diverse merken glazen schuifdeuren

Wij vinden het belangrijk dat er voor iedere tuin een oplossing op maat is te vinden. Daarom werkt Glazen Wanden Specialist met diverse systemen en merken van glazen schuifdeuren. Denk aan Weinor, Fiano, Deponti, Sunparadise en Sunflex. De verschillende merken brengen ook ieder hun eigen unieke voordelen met zich mee.

Zo is een schuifdeur van Weinor erg soepel en licht te verschuiven. Dit is ideaal wanneer je niet veel kracht wilt of kunt zetten om de deuren te openen. Een ander voorbeeld is het glas in de schuifwanden van Fiano. Dit loopt in drie tot zes banen waardoor ze onbelemmerd uitzicht bieden op jouw tuin.

Diverse systemen

Daarnaast biedt Glazen Wanden Specialist verschillende systemen, zoals een glazen schuif-draaisysteem. Dit systeem heeft losse, verplaatsbare panelen die over het gehele front geopend kunnen worden. Benieuwd naar de rest van de mogelijkheden?

Bekijk ons volledige assortiment glazen schuifdeuren en systemen en maak jouw veranda, overkapping of tuinkamer compleet op een manier die precies bij jouw omstandigheden past.

Glazen schuifdeuren op maat laten plaatsen?

Het plaatsen van glazen schuifdeuren op maat is voor ons een dagelijkse bezigheid. Met onze jarenlange ervaring gaan we geen klus uit de weg. Aan de hand van persoonlijk advies denken we graag met je mee over de beste oplossing voor jouw wensen!

Ben je benieuwd naar de mogelijkheden en ontvang je graag een prijsindicatie? Vraag dan vrijblijvend een offerte aan. Ook wanneer je vragen hebt of advies wilt, ben je bij Glazen Wanden Specialist aan het juiste adres. Neem contact op en wij helpen je graag verder!

Meer inspiratie?

Een glazen schuifwand op maat is niet zomaar een aanpassing. Wij begrijpen dat je het fijn vindt om een beeld te hebben bij het eindresultaat. Bekijk daarom eerdere projecten of kom eens langs in onze showroom in Asten en visualiseer de glazen schuifdeur van jouw dromen.

Offerte aanvragen

 • Sleep bestanden hierheen of
  Max. bestandsgrootte: 10 MB.

  Wat klanten van ons vinden

  Een greep uit onze klant reviews.

  Glaswanden en een onderdakzonwering in lichtstraat gemaakt

  "Bij ons is een screen in de lichtstraat geplaatst, glazen wand en zijkanten van glas. Alles in een dag geplaatst. Zeer vakkundig en netjes. Zeker een aanrader."

  - Valesca

  Rolluik met glaswanden gemonteerd

  "A.G.A Terras heeft bij ons een rolluik en glaswand geplaatst, en zijn daar zeer tevreden over. En verder een goed advies gekregen, mooie showroom en vervolgens netjes en vakkundig gemonteerd. "

  - Fam. van Zoest

  • Sleep bestanden hierheen of
   Max. bestandsgrootte: 10 MB.
   Je gebruikt een verouderde webbrowser

   Deze website maakt gebruik van moderne technieken die niet worden ondersteund door jouw webbrowser. Update mijn webbrowser

   ×