Vaste glazen scheidingswand

Heb je een grote ruimte en wil je graag meer privacy of een efficiëntere indeling? Een vaste glazen scheidingswand is de oplossing.

Met een tussenwand van glas verdeel je een grote ruimte in meerdere ruimtes, zonder dat de ruimte kleiner lijkt. Ideaal voor kantoren, showrooms of grote woonkamers.

De Glazen Wanden Specialist heeft een ruime collectie glazen tussenwanden. Benieuwd naar de mogelijkheden? Kom naar onze showroom in Asten of neem contact met ons op.

Glazen scheidingswand kantoor

In een grote, open kantoorruimte is vaak behoefte aan privacy. Een plek waar personeel ongestoord en in stilte kan werken. Een glazen scheidingswand maakt het mogelijk om een groot kantoor in te delen in meerdere geluidsdichte ruimtes, zoals een spreekkamer, werkplek of stilteruimte.

De functionaliteit van de ruimte neemt toe en medewerkers kunnen ongestoord werken of vergaderen. Het glas van de tussenwand zorgt voor voldoende lichtinval, waardoor het open karakter van het kantoor behouden blijft.

Glazen scheidingswand in huis

Ook thuis biedt een vaste glazen scheidingswand uitkomst. Wil je jouw ruime woonkamer efficiënter indelen zonder dat de uitstraling verloren gaat? Een glazen binnenwand geeft een ruimtelijk effect en een stijlvolle en luxe uitstraling.

En wat te denken van een glazen wand in de badkamer? In de badkamer is de hoeveelheid daglicht vaak beperkt. Door het gebruik van glazen douchewanden wordt het schaarse daglicht niet verhinderd.

De voordelen van een glazen scheidingswand

 • Efficiëntere indeling
 • Meer privacy
 • Voldoende lichtinval
 • Transparant karakter
 • Stijlvolle, luxe uitstraling
 • Ruimtelijk effect
 • Op maat gemaakt
 • Keuze uit verschillende soorten glas

De mogelijkheden bij De Glazen Wanden Specialist

Benieuwd naar de mogelijkheden van vaste glazen scheidingswanden bij jou op kantoor of thuis? Neem geheel vrijblijvend contact met ons op via 0493-688454.

Wil je weten wat de prijs van een glazen binnenwand is? Vraag direct een offerte aan. Natuurlijk ben je ook van harte welkom in onze showroom in Asten, plan direct een afspraak in. Hier staan wij voor je klaar met een persoonlijk advies.

Wat klanten van ons vinden

Een greep uit onze klant reviews.

Terrasoverkapping dicht gemaakt met glazenschuifwanden

"Overkapping dicht laten zetten met glazen schuifwanden. Prima advies bij aankoop en plaatsing zoals afgesproken wij zijn heel tevreden over de dienstverlening no nonsens en snel"

- Rinus de Swart

Tuinkamer

"Overkapping is paar weken geleden geleverd. Harstikke mooi geworden en snel gemonteerd. Binnenkort komen de glaswanden en zonwering en dan kunnen we genieten. Fijn bedrijf en goede service! Cijfer: 10"

- Fam. Verheijen

 • Sleep bestanden hierheen of
  Max. bestandsgrootte: 10 MB.
  Je gebruikt een verouderde webbrowser

  Deze website maakt gebruik van moderne technieken die niet worden ondersteund door jouw webbrowser. Update mijn webbrowser

  ×