Glazen scheidingswand voor op kantoor

Met een glazen scheidingswand in uw kantoor, maakt u van een grote ruimte een praktisch ingerichte en transparante werkruimte.

Wilt u meer privacy, is er een extra vergaderruimte nodig of moet de backoffice gescheiden worden van de frontoffice? De Glazen Wanden Specialist levert en monteert glazen scheidingswanden voor elke toepassing. Strak, stijlvol en geluidsdicht.

Benieuwd naar de mogelijkheden voor uw kantoor? Neem gerust contact op.

De voordelen van een glazen scheidingswand op kantoor

In een groot open kantoor kan vaak extra behoefte zijn aan een afgesloten ruimte. Glazen scheidingswanden maken het mogelijk om het kantoor in te delen in meerdere geluidsdichte ruimtes, zoals een stilteruimte, een spreekkamer of een vergaderplek.

Uw medewerkers kunnen afgezonderd en geconcentreerd werken, zonder dat het transparante karakter van uw kantoor verloren gaat. Bovendien behoudt u met een glazen scheidingswand in uw kantoor voldoende lichtinval en blijft de ruimte ‘visueel’ net zo groot.

Een kantoorwand van De Glazen Wanden Specialist

De Glazen Wanden Specialist heeft een zeer uitgebreid aanbod van vaste glazen scheidingswanden. Naast scherpe prijzen, een snelle levering en uitstekende service, staat kwaliteit bij ons voorop. Daarom leveren wij alleen scheidingswanden van het allerbeste glas. Zo hebben wij onder meer Sunflex glas is ons assortiment. Hiermee staan wij garant voor een prachtig design en een lange levensduur.

Of u nu gaat voor een industriële look met aluminium profielen of een wat robuustere uitstraling met hout, al onze glazen scheidingswanden zijn stijlvol, functioneel en kunnen – indien gewenst –  op maat worden gemaakt. Heeft u wensen met betrekking tot kleur, afwerking of geluidsdichtheid? Wij denken graag met u mee.

Bezoek onze showroom en bekijk de glazen scheidingswanden

Wilt u ook meer privacy op kantoor of meerdere ruimtes waar uw medewerkers in alle rust kunnen vergaderen of werken? Met een glazen scheidingswand op kantoor creëert u een open en transparante werkplek. Stijlvol en geluiddicht.

Vraag een offerte aan of kom naar onze showroom in Asten. Maak direct een afspraak. In onze 300 vierkante meter grote showroom ervaart u alle voordelen van onze glazen scheidingswanden. Bovendien staan wij altijd klaar met een advies op maat. Kom dus langs en bekijk onze uitgebreide collectie.

Wat klanten van ons vinden

Een greep uit onze klant reviews.

Terrasoverkapping dicht gemaakt met glazenschuifwanden

"Overkapping dicht laten zetten met glazen schuifwanden. Prima advies bij aankoop en plaatsing zoals afgesproken wij zijn heel tevreden over de dienstverlening no nonsens en snel"

- Rinus de Swart

vouwwanden gemonteerd

"Prima service. Goede en vriendelijke communicatie. Afspraken worden nagekomen en snelle doorlooptijden. Werken netjes en snel. Cijfer: 9"

- Will Raemakers

  • Sleep bestanden hierheen of
    Max. bestandsgrootte: 10 MB.
    Je gebruikt een verouderde webbrowser

    Deze website maakt gebruik van moderne technieken die niet worden ondersteund door jouw webbrowser. Update mijn webbrowser

    ×