Glazen schuifdeuren overkapping

Zit je graag zo veel mogelijk buiten, maar werkt het wisselde Nederlandse klimaat niet echt mee? Met glazen schuifdeuren voor je overkapping geniet je het hele jaar door van je tuin. Ook als het regent of waait: want met schuifdeuren creëer je eenvoudig beschutting tegen weer en wind.

Glazen schuifdeuren voor overkapping

Glazen schuifdeuren voor een overkapping zijn bedoeld om het front van je overkapping dicht te maken. Door de deuren dicht te schuiven, creëer je binnen een handomdraai een fijne tuinkamer. Hierdoor zit je beschut wanneer jij dat wil, en geniet je van een briesje als je daar zin in hebt.

Bij het kopen van glazen schuifdeuren voor je overkapping heb je de keuze uit een standaard systeem (waarbij de deuren over elkaar schuiven) en een glazen schuif-draaisysteem. Bij dit systeem schuiven de glazen deuren niet over elkaar, maar draaien ze 90 graden. Hierdoor kun je ze over het gehele front openschuiven.

De voordelen van glazen schuifdeuren in overkapping

Veel mensen kiezen voor glazen schuifdeuren voor hun overkapping omdat het flexibiliteit biedt. De deuren bieden je extra beschutting op het moment dat je het prettig vindt, maar je kunt de overkapping ook open houden. Andere voordelen zijn:

 • Je kunt het hele jaar door buiten zitten. Je bent altijd beschut tegen wind, regen en felle zon;
 • Je kunt in de zomer tot laat in de avond onder je overkapping zitten. Warmte blijft namelijk langer hangen als je de schuifdeuren dicht hebt.

Glazen schuifdeuren overkapping op maat

Op onze website en in onze showroom vind je glazen schuifdeur voor overkappingen in diverse standaardafmetingen. Daarnaast kun je bij ons ook terecht voor het plaatsen van op maat gemaakte glazen schuifdeur voor overkappingen.

Ben je benieuwd naar de mogelijkheden? Neem contact met ons op, of kom langs in onze showroom voor vrijblijvend advies.

Wat kosten glazen schuifdeuren voor een overkapping?

Glazen schuifdeuren voor een overkapping kosten gemiddeld zo’n €180,- per strekkende meter. De exacte prijs is afhankelijk van het type dat je kiest, het materiaal en het oppervlak.

Ben je benieuwd naar de exacte kosten? Vraag een offerte aan via onze website en geef daarin aan wat je wensen zijn. Vervolgens bekijken wij wat er mogelijk is en delen we ons passende voorstel.

Glazen schuifdeuren overkapping kopen?

Overweeg je om glazen schuifdeuren of glazen schuifwanden voor je overkapping te laten plaatsen? De specialisten van Glazen Wanden Specialist adviseren je graag.

Kom langs in de showroom of neem telefonisch contact op via 0493 68 84 54 of per mail naar info@glazenwandenspecialist.nl.

Wat klanten van ons vinden

Een greep uit onze klant reviews.

Glazen wand geplaatst in kantoor Someren

"Heel mooie glazen wand geplaatst in Someren voor aparte vergaderruimte. Perfecte plaatsing!"

- Willem

Vouwwand gemonteerd

"Snelle levering, vakkundige montage en zeer vriendelijke medewerkers. In een woord "super vakwerk". Cijfer: 10"

- Peter Daamen

 • Sleep bestanden hierheen of
  Max. bestandsgrootte: 10 MB.
  Je gebruikt een verouderde webbrowser

  Deze website maakt gebruik van moderne technieken die niet worden ondersteund door jouw webbrowser. Update mijn webbrowser

  ×