Schuifdeursysteem voor buiten

Een schuifdeursysteem voor buiten is de ideale oplossing om binnen met buiten te verbinden. Hiermee wordt je tuin een verlengstuk van je woning, veranda of buitenkamer. Je creëert meer lichtinval en geniet meer van de tuin.

Ga je voor een glazen schuifdeursysteem voor buiten, dan behoren de volgende systemen tot de mogelijkheden:

Wat is een schuifdeursysteem?

Een schuifdeursysteem is een populair alternatief voor een gewone deur. Het geeft je woning niet alleen een luxe en moderne uitstraling, maar schuifdeurbeslag voor buiten zorgt ook voor veel wooncomfort:

 • Je creëert meer verbinding met buiten, waardoor je altijd van je tuin kunt geniet;
 • Meer lichtinval in huis;
 • Je hebt geen last van deuren die dichtklappen;
 • Ruimtebesparing: je hoeft geen rekening te houden met de draaihoek van de deur.

Soorten schuifdeursystemen

Een goed werkend schuifdeursysteem bestaat uit:

 • Een deur;
 • Rails;
 • Geleiders;
 • Ophangsysteem voor buiten schuifdeuren;
 • En eventueel wieltjes.

De rails voor schuifdeuren buiten zorgt ervoor dat de deuren soepel en op de juiste manier open en dicht gaan. Het is hierbij belangrijk dat je zowel boven als onderlopend schuifdeurbeslag installeert. Zo zorg je ervoor dat de deur aan beide kant soepel dicht gaat.

Dubbel schuifdeursysteem

Wil je dat de deuren langs elkaar heen kunnen schuiven? Ga dan voor een dubbel schuifdeursysteem. Hiermee schuiven de deuren makkelijk langs elkaar heen.

Glazen schuif-draaisysteem

Wil je een eenvoudige overgang van je woning naar je terras of balkon creëren? Dan is een glazen schuif-draaisysteem een goede oplossing. Dit systeem heeft losse, verplaatsbare glazen panelen. Hiermee kun je de gehele deuropening vrij maken. Hiermee creëer je de ideale overgang van binnen naar buiten, Bijvoorbeeld voor je veranda, balkon, terrasoverkapping of tuinkamer.

Schuifdeursysteem buiten plaatsen

Het plaatsen van een schuifdeur is een specialistische klus. Daarom is het goed om te weten dat Glazen Wanden Specialist expert is in het plaatsen en monteren van schuifdeursystemen. We verzorgen de installatie van begin tot eind, en adviseren je bij het kiezen van het ideale systeem voor jouw tuin.

Benieuwd naar de mogelijkheden? Bezoek de showroom

Wil je weten welke mogelijkheden er voor jou zijn? Je bent van harte welkom om onze schuifdeursystemen voor buiten in de showroom te bekijken. Kom langs tijdens de openingstijden, of maak een afspraak.

Heb je vragen of wil je advies? Bel of mail ons gerust. We zijn bereikbaar op 0493-688454 of per mail via info@glazenwandenspecialist.nl.

 

 

Wat klanten van ons vinden

Een greep uit onze klant reviews.

Glazen wand geplaatst in kantoor Someren

"Heel mooie glazen wand geplaatst in Someren voor aparte vergaderruimte. Perfecte plaatsing!"

- Willem

Veranda gemonteerd

"We zijn zeer tevreden over het product en de service. Er is heel goed werk verricht. De veranda die we gekocht hebben is van goede kwaliteit en netjes op maat geplaatst. Heel erg bedankt Cijfer: 9"

- CJ Van Bommel

 • Sleep bestanden hierheen of
  Max. bestandsgrootte: 10 MB.
  Je gebruikt een verouderde webbrowser

  Deze website maakt gebruik van moderne technieken die niet worden ondersteund door jouw webbrowser. Update mijn webbrowser

  ×