Terrasafscheiding van glas

Wil jij beschut uit de wind op jouw terras kunnen genieten het hele jaar door? Dus ook vroeg in het voorjaar en tot ver in het najaar? Met een terrasafscheiding van glas creëer je een terras waar je het hele jaar door gebruik van kunt maken.

Terrasafscheiding van glas

Een terrasafscheiding van glas is een goede oplossing om jouw terras af te weren tegen wind en geluid. De glazen afscheiding houdt de wind op afstand, zodat je langer kunt genieten van de zon. Een glazen afscheiding zorgt er ook voor dat omgevingsgeluiden worden gedempt, waardoor je in de tuin kunt genieten van de rust.

Het voordeel van een terrasafscheiding van glas is dat het zicht vanaf het terras ongewijzigd blijft, waardoor je nog steeds lekker de tuin in kunt kijken maar dan wel uit de wind. Met een glazen terrasafscheiding maak je van je tuin een plek… waar je een groot deel van het jaar gebruik van kunt maken.

En ook niet geheel onbelangrijk: Een terrasafscheiding van glas geeft tevens een luxe uitstraling aan je terras.

De voordelen op een rijtje

Hieronder hebben wij de voordelen van een terrasafscheiding van glas nog even voor je op een rijtje gezet.

 • Geluidswerend;
 • Beschermt tegen wind;
 • Beschut genieten van het buitenleven;
 • Op maat gemaakt;
 • Gemakkelijk schoon te maken;
 • Professionele plaatsing.

Een glazen terrasafscheiding van Glazen Wanden Specialist

De Glazen Wanden Specialist is expert in het plaatsen van glazen terrasafscheidingen. We hebben een breed assortiment van kwalitatief hoogwaardige producten en diensten. Je kunt bij ons zowel terecht voor het kopen als het monteren van een terrasafscheiding van glas. Wij leveren scherpe prijzen, hoge kwaliteit en een uitstekende service.

Vraag een offerte aan

Wil je weten welke terrasafscheiding van glas passend is in jouw tuin? Neem dan vrijblijvend contact met ons op. Wij zijn bereikbaar via de mail op info@glazenwandenspecialist.nl of telefonisch via 0493-688454.

Ben je benieuwd naar de prijzen van een terrasafscheiding van glas? Vraag dan via onderstaande button vrijblijvend een offerte aan. Wij nemen zo snel mogelijk contact met je op.

Wat klanten van ons vinden

Een greep uit onze klant reviews.

Vouwwand gemonteerd

"Snelle levering, vakkundige montage en zeer vriendelijke medewerkers. In een woord "super vakwerk". Cijfer: 10"

- Peter Daamen

Glazen wand geplaatst in kantoor Someren

"Heel mooie glazen wand geplaatst in Someren voor aparte vergaderruimte. Perfecte plaatsing!"

- Willem

 • Sleep bestanden hierheen of
  Max. bestandsgrootte: 10 MB.
  Je gebruikt een verouderde webbrowser

  Deze website maakt gebruik van moderne technieken die niet worden ondersteund door jouw webbrowser. Update mijn webbrowser

  ×