• vervolg-glazen-wand-2.jpg
  • vervolg-glazen-wand-4.jpg
  • vervolg-glazen-wand-5.jpg

Afbeeldingsresultaat voor Biarritz windscherm

Veelzijdig windscherm

Het veelzijdige windscherm Biarritz zorgt voor een windvrij terras en/of balkon. Het windscherm Biarritz is namelijk op iedere gewenste plek te plaatsen en samen te stellen naar persoonlijke wens.

Praktische eigenschappen

Het Biarritz windscherm is te koppelen, zo kun je zelf bepalen hoe groot je windvrije terras en/of balkon wordt. Daarnaast is het Biarritz windscherm uitermate geschikt als afdichting van je terrasoverkapping. Kortom: alleen maar voordelen!

Uitbreidingsmogelijkheden

Het Biarritz windscherm is deels uit te voeren in volkern (Trespa), daarnaast kan het windscherm op meerdere manieren gemonteerd worden: met een pin in de grond, via een voetplaat, op de grond of verrijdbaar op wieltjes. 

Belangrijke informatie

Windscherm Biarritz kan worden uitgevoerd met gehard glas of gelaagd veiligheidsglas. Beide typen glas zorgen voor bescherming tegen persoonlijk letsel, mocht er sprake zijn van glasbreuk. Wij kunnen dit garanderen als het windscherm 85 cm of lager is (gemeten vanaf vloerniveau). Indien er achter en voor het windscherm een niveauverschil van meer dan 1 meter is, is er sprake van een doorvalrisico. In dat geval dient er uitsluitend gelaagd veiligheidsglas toegepast te worden. Ook belangrijk: de Biarritz is niet te gebruiken als balustrade, maar kan wel tegen een balustrade aan worden geplaatst.

 

Gerelateerde afbeelding

 

 Terug naar windschermen

Je kunt bij ons ook terecht voor

Hoge kwaliteit en voor jou gemonteerd

Offerte aanvragen

Vul het formulier in en wij nemen contact op

NAAR HET FORMULIER

Reeds opgeleverde projecten

Een greep uit onze projecten

Copyright: 2020 - Glazenwandenspecialist.nl

Webdesign & Webrealisatie door: www.renewmyid.nl