Biarritz windscherm

Droom je van een terras of balkon waar het het hele jaar door goed vertoeven is? Bekijk dan de mogelijkheden van het Biarritz windscherm.

Glazen terrasschermen

Dit veelzijdige windscherm zorgt voor een windvrij terras of balkon. Het scherm bestaat uit een glazen windscherm en een stevige, duurzame aluminium constructie. De Biarritz is op elke gewenste plek te plaatsen en is bovendien uit te breiden met meerdere panelen. Ook perfect te gebruiken als terrasscherm voor de horeca dus!

Stel zelf jouw windscherm samen

Het Biarritz windscherm kun je volledig zelf samenstellen. Het scherm kan gekoppeld worden met andere Biarritz windschermen, waardoor het gemakkelijk is aan te passen aan jouw terras of balkon. Naast de afmetingen, de kleur van de profielen en het soort glas, kun je ook de vakvulling zelf bepalen.

Wil je bijvoorbeeld minder inkijk? Kies dan gedeeltelijk voor volkern in plaats van glas. Daarnaast kan het windscherm op meerdere manieren gemonteerd worden: met een pin in de grond, via een voetplaat op de grond of verrijdbaar op wieltjes. Waar je ook voor kiest, met de Biarritz kies je voor een stijlvol en veelzijdig scherm.

Kenmerken

 • Aluminium constructie
 • Gehard glas of gelaagd veiligheidsglas
 • Te koppelen met andere Biarritz schermen
 • Maximale breedte: 3000 mm
 • Maximale hoogte: 2500 mm
 • Eén-, twee- of driedelig

Neem contact met ons op of vraag een offerte aan

Neem contact met ons op Offerte aanvragen Bezoek showroom

Belangrijke informatie

Het Biarritz windscherm wordt uitgevoerd in gehard glas of gelaagd veiligheidsglas. Dit glas beschermt bij een glasbreuk tegen persoonlijk letsel. Wij garanderen deze bescherming bij een windscherm van 85 cm of lager (gemeten vanaf vloerniveau).

Is er achter en voor het windscherm een niveauverschil van meer dan 1 meter, dan is er sprake van een doorvalrisico. In dat geval dient er uitsluitend gelaagd veiligheidsglas toegepast te worden. Ook belangrijk: de Biarritz is niet te gebruiken als balustrade, maar kan wel tegen een balustrade aan worden geplaatst.

Benieuwd naar het Biarritz windscherm?

Ben je benieuwd naar het Biarritz windscherm? Bijvoorbeeld omdat je op een heerlijk windvrij balkon wilt zitten? Of omdat je jouw gasten beschut wilt laten zitten op het terras? Kom dan naar onze showroom in Asten. Hier staan wij klaar voor een deskundig en persoonlijk advies. Nieuwsgierig naar de prijs van het Biarritz windscherm? Vraag dan meteen een vrijblijvende offerte aan.

 • Sleep bestanden hierheen of
  Max. bestandsgrootte: 10 MB.
  Je gebruikt een verouderde webbrowser

  Deze website maakt gebruik van moderne technieken die niet worden ondersteund door jouw webbrowser. Update mijn webbrowser

  ×