Supertherm 80 geïsoleerde vouwwand

Hecht je veel waarde aan stabiliteit en duurzaamheid? Kies dan voor de Supertherm 80 geïsoleerde vouwwand van Sunparadise.

Supertherm 80 geïsoleerde vouwwand

Supertherm 80 geïsoleerde vouwwand

Hecht je veel waarde aan stabiliteit en duurzaamheid? Kies dan voor de Supertherm 80 geïsoleerde vouwwand van Sunparadise. De Supertherm 80 is een thermisch gescheiden kozijnsysteem van aluminium. De vouwwand onderscheidt zich door het slanke design en de hoge warmte-isolatie. Hierdoor kun je het hele jaar door in stijl genieten van een behaaglijk gevoel.

Creatieve speelruimte met de Supertherm 80

De Supertherm 80 zit boordevol mogelijkheden. Kies je voor vouwwanden die naar links of rechts moeten vouwen en ga je voor een exemplaar met of zonder deur? Wat jouw wensen ook zijn, de supertherm biedt voldoende creatieve speelruimte. Bovendien bespaar je, door het thermisch gescheiden en geïsoleerde profiel, in de winter aanzienlijk veel stookkosten. Ideaal voor woningen, restaurants of wintertuinen.

Supertherm 80 Sunparadise vouwwand plaatsen

Wil je de Sunparadise Supertherm 80 vouwwand laten plaatsen in jouw woning of restaurant? Of wil je weten wat de mogelijkheden zijn van deze veelzijdige geïsoleerde vouwwand? Neem dan gerust contact met ons op. Wij zijn te bereiken op: 0493-688454 en helpen je graag!

Kenmerken

 • Hoge warmte-isolatie
 • Slank en stabiel kozijnsysteem
 • Veel uitbreidingsopties mogelijk
 • Vouwwandophanging
 • Verzinkbare vloerrail
 • Elementbreedte tot 1200 mm
 • Elementhoogte tot 2700 mm

Neem contact met ons op of vraag een offerte aan

Neem contact met ons op Offerte aanvragen Bezoek showroom

Thermo 80 Sunparadise vouwwand laten plaatsen

Wil je de Sunparadise Thermo 80 vouwwand laten plaatsen? De Glazen Wanden Specialist staat graag voor je klaar. Vraag gerust een vrijblijvende offerte aan. Wil je liever eerst meer informatie over de mogelijkheden? Neem dan contact met ons op via 0493-688454.

 • Sleep bestanden hierheen of
  Max. bestandsgrootte: 10 MB.
  Je gebruikt een verouderde webbrowser

  Deze website maakt gebruik van moderne technieken die niet worden ondersteund door jouw webbrowser. Update mijn webbrowser

  ×