Sunflex SF 75 glazen vouwwand

Robuust, stabiel en duurzaam. Dat is de Sunflex SF 75 glazen vouwwand.

Sunflex SF 75 glazen vouwwand

Met zijn sterk geïsoleerde aluminium profielen, is de Sunflex één van de meest energiebesparende vouwwanden. Maar vergis je niet: de slanke profilering zorgt voor maximale transparantie en lichtinval. Ideaal voor wanneer je duurzaamheid wilt combineren met design.

Veilig en goed voor de portemonnee

Sunflex heeft voor de SF 75 een eigen profiel ontwikkeld, waardoor de glazen vouwwand maximale energiebesparing garandeert. De vouwwand verhoogt niet alleen het comfort in huis, maar is ook nog eens goed voor de portemonnee. Je bespaart door de hoge thermische waarden van de SF 75 aanzienlijk in stookkosten. Bovendien heeft de vouwwand verdekt beslag, verborgen sluitingen en is er de mogelijkheid om de vouwwand uit te breiden met verschillende sloten. Zo zit je er niet alleen warm, maar ook veilig bij.

Bekijk een video van dit product

Kenmerken

 • Sterk geïsoleerde aluminium profielen
 • Staande constructie
 • Optie: geventileerde houtbekleding
 • Inbouwdiepte: 75 mm (SF75C: 95 mm)
 • Verzonken of niet-verzonken onderrails
 • Naar binnen en naar buiten te openen
 • Ook naar twee zijden te openen
 • Compensatie van hoogteverschillen
 • Stille, slijtvaste loopwielen

Neem contact met ons op of vraag een offerte aan

Neem contact met ons op Offerte aanvragen Bezoek showroom

De mogelijkheden

Net als bij de andere vouwwanden van Sunflex, biedt de SF 75 verschillende mogelijkheden tot uitbreiding. Zo kun je bijvoorbeeld kiezen voor verzonken rails, waarmee u jouw woning vrij van drempels houdt. Daarnaast heb je de mogelijkheid om de paneelindeling en de draairichting van de panelen te kiezen. Alle onderdelen kunnen op maat worden gemaakt. Zo weet je zeker dat de glazen vouwwand aan al jouw wensen voldoet.

Montage van de Sunflex SF 75 glazen vouwwand

Heb je interesse in de Sunflex SF 75 glazen vouwwand en zoek je een bedrijf dat kan helpen met de montage? Dan ben je bij de Glazen Wanden Specialist aan het juiste adres. Onze specialisten installeren de vouwwand vakkundig op locatie. Vraag naar de mogelijkheden of kom langs in onze showroom. Natuurlijk kun je ook meteen een vrijblijvende offerte aanvragen.

 • Sleep bestanden hierheen of
  Max. bestandsgrootte: 10 MB.
  Je gebruikt een verouderde webbrowser

  Deze website maakt gebruik van moderne technieken die niet worden ondersteund door jouw webbrowser. Update mijn webbrowser

  ×