Tofino windscherm

Wil je graag beschut op het terras zitten, maar wil je niet dat het zicht belemmerd wordt? Dan biedt het Tofino windscherm uitkomst.

Het Tofino windscherm heeft een zeer slanke profilering en onderscheidt zich door design en transparantie. Maar vergis je niet: naast een fraai uiterlijk biedt de Tofino ook een hoge bescherming tegen wind en andere weersinvloeden.

De mogelijkheden van het Tofino windscherm

Net als met onze andere windschermen heeft het Tofino windscherm veel mogelijkheden. Omdat je meerdere Tofino windschermen aan elkaar kunt koppelen, bepaal je zelf hoe groot jouw windvrije terras wordt. Ook de hoogte van het windscherm is aan te passen. Dit doe je door een lichte druk uit te oefenen op het bovenprofiel. Daarnaast kun je ervoor kiezen om het Tofino windscherm te voorzien van gewoon glas of gehard glas.

Kenmerken

 • Windscherm met een slanke profileren
 • Voor terras, balkon of horeca
 • Maximale hoogte: 2000 mm
 • Maximale breedte: 2000 mm
 • Zowel recht als in een hoekopstelling

Neem contact met ons op of vraag een offerte aan

Neem contact met ons op Offerte aanvragen Bezoek showroom

Advies op maat?

Meer weten over het veelzijdige Tofino windscherm en de mogelijkheden voor jouw terras of balkon? Wij geven je graag deskundig advies op maat. Kom naar onze showroom of neem gerust contact met ons op.

 • Sleep bestanden hierheen of
  Max. bestandsgrootte: 10 MB.
  Je gebruikt een verouderde webbrowser

  Deze website maakt gebruik van moderne technieken die niet worden ondersteund door jouw webbrowser. Update mijn webbrowser

  ×