Glazen schuifwand in Asten

Ben je op zoek naar een glazen schuifwand en woon je in Asten en omgeving (zoals Heusden, Ommel of Someren)? Maak kennis met Glazen Wanden Specialist. Wij zijn de specialisten op het gebied van glazen schuifwanden in Asten en omgeving. Je bent van harte welkom in onze showroom in Asten van 300 m2!

De voordelen van een glazen schuifwand

Een glazen schuifwand is de ideale oplossing om het hele jaar door van je tuin te genieten. Het zorgt voor extra beschutting rondom je overkapping of veranda, maar je behoudt wel het zicht naar buiten toe. Is het lekker weer of wil je juist genieten van een lekker briesje? Dan schuif je de schuifwand eenvoudig open. Ideaal voor het afwisselende Nederlandse klimaat!

Goed om te weten: een schuifwand van glas wordt ook wel eens glazen schuifdeur of glazen schuifpui genoemd. Hier wordt exact hetzelfde mee bedoeld. Het zijn synoniemen van elkaar.

Glazen schuifwand in Asten op maat

Schuifwanden van glas zijn er in verschillende standaardmaten. Daarnaast is het bij Glazen Wanden Specialist ook mogelijk om een glazen schuifwand op maat te laten maken. We passen de schuifwand dan aan op de maat van je overkapping of veranda. Of je nu een grote of kleine overkapping hebt, of een overkapping met een bijzondere afmeting: met maatwerk is er veel mogelijk.

Ben je benieuwd wat er precies mogelijk is? Neem dan telefonisch contact op via
0493 68 84 54 of per mail via info@glazenwandenspecialist.nl.

Eerdere projecten in Asten-Heusden

Doordat wij gevestigd zijn in Asten, hebben wij al meerdere mooie projecten in deze regio afgerond. Bijvoorbeeld het monteren van een glazen schuifwand in Asten-Heusden.

We hebben het terras afgewerkt met glazen panelen die open en dicht zijn te schuiven. Hierbij hebben we gebruik gemaakt van RVS handvatten en aluminium profielen in de kleur antraciet. Een project waar we trots op zijn! Kijk voor meer van ons werk op de projecten pagina.

Bezoek de showroom in Asten

Vind je het fijn om eerst inspiratie op te doen en een gevoel te krijgen bij de mogelijkheden? Dan raden wij aan om een bezoek aan onze showroom te brengen. Hier vind je een hoop inspiratie en kun je ons volledige aanbod aan schuifwanden, schuif-draaisystemen en vouwwanden in het echt bekijken. Daarnaast kun je hier al jouw vragen aan onze medewerkers stellen. Zij adviseren je graag!

Offerte glazen schuifwand Asten

Wil je een schuifwand van glas in jouw woning of overkapping in Asten laten plaatsen en wil je weten wat dat gaat kosten? Vraag dan eenvoudig een offerte aan via onderstaand formulier. Vervolgens bekijken wij wat er mogelijk is en delen we ons voorstel met je.

Offerte aanvragen

 • Sleep bestanden hierheen of
  Max. bestandsgrootte: 10 MB.

  Wat klanten van ons vinden

  Een greep uit onze klant reviews.

  Veranda gemonteerd

  "We zijn zeer tevreden over het product en de service. Er is heel goed werk verricht. De veranda die we gekocht hebben is van goede kwaliteit en netjes op maat geplaatst. Heel erg bedankt Cijfer: 9"

  - CJ Van Bommel

  Tuinkamer

  "Overkapping is paar weken geleden geleverd. Harstikke mooi geworden en snel gemonteerd. Binnenkort komen de glaswanden en zonwering en dan kunnen we genieten. Fijn bedrijf en goede service! Cijfer: 10"

  - Fam. Verheijen

  • Sleep bestanden hierheen of
   Max. bestandsgrootte: 10 MB.
   Je gebruikt een verouderde webbrowser

   Deze website maakt gebruik van moderne technieken die niet worden ondersteund door jouw webbrowser. Update mijn webbrowser

   ×