Glazen schuifwand overkapping

Wil je meer genieten van het buitenleven, tijdens alle seizoenen? Met een glazen schuifwand in je overkapping geniet je het hele jaar door van het buitenleven. Is het fris? Dan schuif je de schuifwanden gemakkelijk dicht. Zo blijft het lekker warm onder je overkapping. Wil je juist genieten van een lekker briesje? Dan schuif je de schuifwanden weer open.

Glazen schuifpui overkapping

Een glazen schuifwand in je overkapping wordt ook wel een glazen schuifdeur of een glazen schuifpui genoemd. Het is een systeem voor je overkapping waarmee je de overkapping dicht kunt maken met glazen wanden. Doordat je de wanden over een rails schuift, gaan ze heel soepel open en dicht. Op deze manier bouw je je overkapping eenvoudig om tot een mooie tuinkamer.

Bij standaard glazen panelen voor je overkapping, schuiven de glazen panelen over elkaar heen. Een variatie hierop is een glazen schuif-draaisysteem. Dit systeem heeft losse, verplaatsbare panelen die je over het hele front kunt openen. Een slimme oplossing als je het front van je overkapping helemaal vrij wilt maken.

De voordelen van een glasschuifwand voor overkapping

Een glasschuifwand voor je overkapping is een verrijking van je tuin. Je kunt op elk gewenst moment buiten zitten, ook al waait en regent het. De voordelen op een rij:

 • Je bent het hele jaar beschut tegen regen, wind en felle zon;
 • Wil je wel wind? Dan geniet je met de schuifpui open toch van een lekker briesje;
 • Je kunt langer buiten zitten omdat het onder de overkapping langer warm blijft.

Glazen schuifwand overkapping op maat

Bij Glazen Wanden Specialist kun je terecht voor verschillende type glazen schuifwanden. Wij helpen je graag met het vinden van een variant die past bij jouw tuin, wensen en budget.
We hebben standaardmaten in ons aanbod, maar een op maat gemaakte schuifwand van glas voor je overkapping behoort ook tot de mogelijkheden.

Diverse merken glazen schuifwanden voor overkapping

Glazen Wanden Specialist biedt diverse merken glazen schuifwanden aan van o.a.:

 • Sunflex
 • Deponti
 • Weinor
 • Sunparadise

Elke merk beschikt over een divers aanbod kleuren, materialen en afmetingen. Zo hebben we altijd een geschikte oplossing voor jouw wensen!

Wat kosten glazen panelen voor een overkapping?

De prijs van glazen panelen voor een overkapping hangt af van een aantal factoren, zoals de gekozen materialen en het oppervlak. Gemiddeld kost een glazen schuifwand voor een overkapping zo’n €180,- per strekkende meter.

Wil je weten wat een glazen schuifpui jou exact gaat kosten? Vraag vrijblijvend een offerte bij ons aan. Geef in het online formulier aan waar je naar op zoek bent. Dan bekijken wij wat er mogelijk is en wat dit gaat kosten.

Schuifwand van glas voor overkapping kopen?

Overweeg je om een glazen schuifwand voor je overkapping te laten plaatsen? Glazen Wanden Specialist denkt graag mee over de mogelijkheden. We geven advies én realiseren de plaatsing voor je.

Ben je benieuwd naar de verschillende mogelijkheden? Je bent van harte welkom in onze showroom. Heb je vragen? Neem gerust contact met ons op. We helpen je graag verder.

Wat klanten van ons vinden

Een greep uit onze klant reviews.

Terrasoverkapping dicht gemaakt met glazenschuifwanden

"Overkapping dicht laten zetten met glazen schuifwanden. Prima advies bij aankoop en plaatsing zoals afgesproken wij zijn heel tevreden over de dienstverlening no nonsens en snel"

- Rinus de Swart

vouwwanden gemonteerd

"Prima service. Goede en vriendelijke communicatie. Afspraken worden nagekomen en snelle doorlooptijden. Werken netjes en snel. Cijfer: 9"

- Will Raemakers

 • Sleep bestanden hierheen of
  Max. bestandsgrootte: 10 MB.
  Je gebruikt een verouderde webbrowser

  Deze website maakt gebruik van moderne technieken die niet worden ondersteund door jouw webbrowser. Update mijn webbrowser

  ×