Glazen schuifwand veranda plaatsen

Een glazen schuifwand in je veranda plaatsen is een slimme oplossing om meer beschutting op je terras te creëren. Met de schuifwanden kun je jouw veranda namelijk op elk gewenst moment dichtmaken. Zo geniet je het hele jaar door van het buitenleven, ook al waait of regent het.

Verschillende systemen

Er bestaan verschillende ophangingssystemen voor glazen schuifwaden in een veranda. Een voorbeeld hiervan is het schuif-draaisysteem. Dit systeem is opgebouwd uit losse, verplaatsbare glazen panelen die je over het gehele front kunt openschuiven. In plaats van dat ze over elkaar schuiven (zoals bij een reguliere schuifwand), draaien ze 90 graden, zodat je ze naar één van de twee kanten van de rails kan schuiven.

Vind je het lastig om te bepalen welk systeem het meest geschikt is voor jou? Onze specialisten adviseren je graag. Neem gerust contact met ons op als je vragen hebt.

Goed om te weten: een glazen schuifwand voor je veranda wordt ook wel een glazen schuifdeur of glazen schuifpui genoemd.

Glazen schuifwand veranda op maat

In onze showroom en op onze website vind je diverse voorbeelden van glazen schuifwanden voor veranda’s. Kijk gerust eens rond tussen onze projecten of kom langs in de showroom. We laten je graag zien wat er mogelijk is.

Veel van de wanden die wij plaatsen hebben een standaard afmeting. Maar daarnaast behoort een glazen schuifwand veranda op maat ook tot de mogelijkheden. Op de pagina glazen schuifwand op maat lees je hier meer over.

Glazen schuifwand veranda prijs

De prijs van glazen schuifwanden voor je veranda hangt af van een aantal factoren: o.a. het type schuifwand dat je kiest, het gebruikte materiaal en de afmetingen. Je kunt hierbij uitgaan van een gemiddelde prijs van €180,- per strekkende meter.

Wil je weten wat glazen schuifwanden voor je veranda jou gaan kosten? Vraag een vrijblijvende offerte aan via onze website. In het formulier kun je aangeven waar je naar op zoek bent en eventueel een foto uploaden van de huidige situatie.

Vervolgens bekijken wij wat er mogelijk is en sturen we je een passende offerte!

Glazen schuifwand veranda laten plaatsen?

Wil je een glazen schuifwand in je veranda laten plaatsen? De specialisten van Glazen Wanden Specialist helpen je graag met uitkiezen én het installeren van de schuifwanden. Je bent van harte welkom om een kijkje te komen nemen in onze showroom in Asten. Hier vind je 300m² aan voorbeelden en inspiratie.

Heb je vragen? Neem contact met ons op. We helpen je graag verder!

Wat klanten van ons vinden

Een greep uit onze klant reviews.

Glaswanden en een onderdakzonwering in lichtstraat gemaakt

"Bij ons is een screen in de lichtstraat geplaatst, glazen wand en zijkanten van glas. Alles in een dag geplaatst. Zeer vakkundig en netjes. Zeker een aanrader."

- Valesca

Glazenschuifwanden VG17 Sunparadise gemonteerd

"Zeer goede en vriendelijke service! In de showroom uitstekend geholpen en vervolgens zijn de afspraken keurig nagekomen. De plaatsing van de glazen schuifwanden is ook vlekkeloos verlopen. Absolute aa"

- Fam Verhaegh

  • Sleep bestanden hierheen of
    Max. bestandsgrootte: 10 MB.
    Je gebruikt een verouderde webbrowser

    Deze website maakt gebruik van moderne technieken die niet worden ondersteund door jouw webbrowser. Update mijn webbrowser

    ×