Glazen terrasschermen

Glazen terrasschermen zijn geschikt voor balkons, terrassen en strandpaviljoens. Onze topkwaliteit glaswanden beschermen jou tegen de wind en zorgen ervoor dat je lekker kan blijven genieten van de zon. De Glazen Wanden Specialist beschikt over diverse glazen terrasschermen voor zowel particulieren als bedrijven.

Terrasschermen voor bedrijven

Ligt het terras van je horecagelegenheid in een tochtige straat of op een open locatie? Is het daarbij meer een windvanger dan een blikvanger geworden? Dan bieden glazen terrasschermen de oplossing.

Door de beschutting tegen de wind is het voor gasten langer aangenaam om op het terras te blijven zitten. En gasten die langer, blijven zitten betekent meer omzet voor jouw terras!

Het is ook mogelijk schermen te voorzien van een cilinderslot, zo kan het terras in de nachtelijke uren volledig afgesloten worden.

Terrasschermen voor particulieren

Ook voor particuliere klanten beschikken wij over diverse glazen terrasschermen. Deze zijn geschikt voor extra bescherming tegen de wind in de tuin, op het balkon en dakterras. Zo kun je met een stevige bries blijven genieten van de zon, buitenlucht en het uitzicht op uw tuin.

Soorten glazen terrasschermen

De Glazen Wanden Specialist beschikt over diverse soorten terrasschermen die jouw terras nog meer uitstraling geven. Zo hebben wij:
• Uitschuifbare terrasschermen
• Verrijdbare terrasschermen
• Schermen met gelaagd veiligheidsglas
• Houten terrasschermen
• Terrasschermen met bloembak

Wij denken graag mee met de specifieke behoeftes van onze klanten en leveren daarbij ook maatwerk af.

Montagemogelijkheden

De terrasschermen zijn op diverse manieren te bevestigen. Worden de terrasschermen regelmatig verplaatst? Dan is het raadzaam om voor de verrijdbare schermen te kiezen. Daarnaast is het mogelijk de schermen zowel op als in de grond te laten monteren.

Voor balkon en dakterras beschikken wij over schermen die tegen de balustrade of als balustrade geplaatst worden. Ook deze schermen kunnen beschikken over klap-, draai- en uitschuif-mogelijkheden.

Voordelen glazen terrasschermen

De terrasschermen van de Glazen Wanden Specialist bieden verschillende voordelen, we hebben er een aantal voor je op een rijtje gezet:
• Je kunt langer van de zon genieten
• Het uitzicht op de tuin en omgeving wordt niet geblokkeerd
• Je zit beschut tegen de wind
• De schermen zijn verrijd- en/of verstelbaar
• De terrasschermen kunnen op maat gemaakt worden

De hoge kwaliteit van onze glazen terrasschermen zorgen voor jarenlange plezier en optimale bescherming tegen weersinvloeden.

Glazen terrasschermen laten plaatsen?

Glazen Wanden Specialist beschikt over een montageservice door heel Nederland. Wil je meer informatie over onze producten en benieuwd wat wij voor jou kunnen betekenen? Neem dan contact met ons op of bezoek onze showroom in Asten!

Wat klanten van ons vinden

Een greep uit onze klant reviews.

Rolluik met glaswanden gemonteerd

"A.G.A Terras heeft bij ons een rolluik en glaswand geplaatst, en zijn daar zeer tevreden over. En verder een goed advies gekregen, mooie showroom en vervolgens netjes en vakkundig gemonteerd. "

- Fam. van Zoest

Veranda gemonteerd

"We zijn zeer tevreden over het product en de service. Er is heel goed werk verricht. De veranda die we gekocht hebben is van goede kwaliteit en netjes op maat geplaatst. Heel erg bedankt Cijfer: 9"

- CJ Van Bommel

  • Sleep bestanden hierheen of
    Max. bestandsgrootte: 10 MB.
    Je gebruikt een verouderde webbrowser

    Deze website maakt gebruik van moderne technieken die niet worden ondersteund door jouw webbrowser. Update mijn webbrowser

    ×