• vervolg-glazen-wand-5.jpg
  • vervolg-glazen-wand-2.jpg
  • vervolg-glazen-wand-4.jpg

Heeft u een grote ruimte en wilt u deze ruimte graag nuttiger gebruiken? Een vaste glazen wand is dé manier om een grote ruimte in meerdere ruimtes te verdelen, zonder dat de ruimte kleiner lijkt. Dit komt omdat de lichtinval hierbij niet geblokkeerd wordt, waardoor het licht nog steeds door de wand heen valt.

Een glazen scheidingswand wordt met name veel gebruikt in kantoorruimtes, maar kan daarnaast ook heel mooi worden toegepast in een huiselijke omgeving. Een glazen wand is ideaal wanneer u een grote ruimte wilt scheiden, maar het open karakter wilt behouden.

Glazen scheidingswand kantoor

Glazen scheidingswanden in kantoor- en bedrijfsruimtes maken het mogelijk om grotere kantoorruimtes in te delen in meerdere aparte ruimtes, zoals een spreekkamer, werkplek en vergaderzaal. Door gebruik te maken van glazen binnenwanden neemt de functionaliteit van de ruimte toe en worden de ruimtes ‘visueel’ niet verkleind. Daarnaast beperkt een glazen scheidingswand de inkijk, waardoor het zorgt voor meer privacy.

Glazen scheidingswand voor thuis

In een huiselijke omgeving geven glazen scheidingswanden ook een extra dimensie aan het interieur. Een glazen scheidingswand in de woonkamer geeft een ruimtelijk effect en een stijlvolle en luxe uitstraling.

Ook in de badkamer kan een glazen afscheiding een uitkomst bieden. Een badkamer heeft vaak minder of kleinere ramen dan andere ruimtes in het huis, waardoor er een beperkte hoeveelheid daglicht in deze ruimte is. Door het gebruik van glazen douchewanden wordt het schaarse daglicht niet verhinderd. 

De voordelen op een rijtje

  • Voldoende lichtinval;
  • Ruimtelijk effect;
  • Stijlvolle, luxe uitstraling;
  • Op maat gemaakt;
  • Ruimte besparen;
  • Verschillende soorten glas.

De mogelijkheden bij De Glazen Wanden Specialist

Benieuwd naar de mogelijkheden van glazen wanden bij u op kantoor of thuis? Neem geheel vrijblijvend contact met ons op via 0493-688454 of 0654967860. Wilt u weten wat de prijs van een glazen scheidingswand is? Vraag direct een offerte aan.

Maar het beste advies krijgt u natuurlijk in onze showroom. Op dinsdag, donderdag, vrijdag en zaterdag zijn we vanaf 10.00u geopend. We tonen u graag onze uitgebreide collectie!

Glazen wanden binnenshuis | Glazen Wanden Specialist

 

Je kunt bij ons ook terecht voor

Hoge kwaliteit en voor jou gemonteerd

Offerte aanvragen

Vul het formulier in en wij nemen contact op

NAAR HET FORMULIER

Reeds opgeleverde projecten

Een greep uit onze projecten

Copyright: 2020 - Glazenwandenspecialist.nl

Webdesign & Webrealisatie door: www.renewmyid.nl