Glazen schuifwand in Nuenen

Ben je op zoek naar een glazen schuifwand in Nuenen? Glazen Wanden Specialist is gespecialiseerd in het leveren en plaatsen van glazen schuifwanden.

Ben je bijvoorbeeld woonachtig in Gerwen, Nederwetten, Eeneind of Nuenen zelf? Dan staan wij graag voor je klaar bij het plaatsen van glazen schuifwanden in je overkapping of veranda.

Offerte aanvragen

De voordelen van een glazen schuifwand

Met glazen schuifwanden, ook wel glazen schuifdeuren of glazen schuifpui genoemd, geniet je het hele jaar door van je tuin. Met een schuifwand van glas creëer je namelijk eenvoudig extra beschutting in en rondom je overkapping of veranda. Doordat de wand grotendeels van glas is blijf je het zicht naar buiten houden.

Wanneer het mooi weer is schuif je de schuifwand eenvoudig open. Wordt het wat frisser? Dan schuif je hem weer net zo makkelijk dicht. Ideaal voor het afwisselende Nederlandse klimaat!

Glazen schuifwand in Nuenen op maat

In je zoektocht naar een glazen schuifwand in Nuenen kom je verschillende opties tegen. Zo plaatsen wij diverse standaardmaten schuifwanden, maar ook glazen schuifwanden op maat.

Ons assortiment bestaat uit de volgende merken:

Al onze merken glazen schuifwanden zijn volledig op maat aan te passen op basis van jouw overkapping of veranda. Of je nu een grote of kleine overkapping hebt, wij staan altijd garant voor een maatwerk oplossing!

Ben je benieuwd naar de mogelijkheden? Neem dan gerust telefonisch contact op via 0493 68 84 54 of per mail via info@glazenwandenspecialist.nl.

Eerdere projecten in Nuenen

Op onze projecten pagina zie je een groot aantal projecten staan die wij met veel trots hebben mogen uitvoeren in de omgeving van Nuenen. Wij nodigen je graag uit om een kijkje te nemen op deze pagina om inspiratie op te doen.

Bezoek onze showroom in Asten

Wil je liever inspiratie op doen door de producten in het echt te zien? Dan nodigen we je graag uit om onze showroom van 300m2 in Asten te bezoeken. Hier adviseren we je graag over de verschillende mogelijkheden en kijken we samen welke glazen schuifwand bij jouw overkapping past!

Offerte glazen schuifwand Nuenen

Heb je al een model schuifwand op het oog en ben je benieuwd naar de exacte prijs? Vraag dan een vrijblijvende offerte aan via het formulier hieronder en ontvang binnen 2 dagen een passende offerte voor het plaatsen van een glazen schuifwand in Nuenen!

Offerte aanvragen

 • Sleep bestanden hierheen of
  Max. bestandsgrootte: 10 MB.

  Wat klanten van ons vinden

  Een greep uit onze klant reviews.

  Veranda gemonteerd

  "We zijn zeer tevreden over het product en de service. Er is heel goed werk verricht. De veranda die we gekocht hebben is van goede kwaliteit en netjes op maat geplaatst. Heel erg bedankt Cijfer: 9"

  - CJ Van Bommel

  Glaswanden en een onderdakzonwering in lichtstraat gemaakt

  "Bij ons is een screen in de lichtstraat geplaatst, glazen wand en zijkanten van glas. Alles in een dag geplaatst. Zeer vakkundig en netjes. Zeker een aanrader."

  - Valesca

  • Sleep bestanden hierheen of
   Max. bestandsgrootte: 10 MB.
   Je gebruikt een verouderde webbrowser

   Deze website maakt gebruik van moderne technieken die niet worden ondersteund door jouw webbrowser. Update mijn webbrowser

   ×