Glazen schuifwand in Helmond

Woon jij in Helmond of omgeving en wil je graag een glazen schuifwand in je overkapping of als balkonbeglazing laten monteren? Glazen Wanden Specialist is dé specialist in het leveren en plaatsen van een glazen schuifwand in Helmond.

Of je nu je overkapping in Brandevoort of Dierdonk wilt dichtmaken met glazen schuifwanden, of op zoek bent naar balkonbeglazing voor je balkon aan de Suytkade, wij zijn je graag van dienst! Ook voor een glazen schuifwand in omliggende plaatsen als: Eindhoven, Asten, Nuenen of Best kun je bij ons terecht.

Offerte aanvragen

De voordelen van een glazen schuifwand

Een glazen schuifwand, ook wel glazen schuifdeur of –schuifpui genoemd, kent vele toepassingen. Creëer bijvoorbeeld een mooie glazen tuinkamer door je overkapping of veranda dicht te maken met glazen wanden. Of gebruik de wanden als balkonbeglazing zodat je extra beschutting creëert op je balkon.

Daarnaast bescherm je met een glazen schuifwand de kostbare spullen onder je overkapping of op je balkon tegen regen, wind en stof. Met deze glazen beschutting geniet je het hele jaar door van het buitenleven zonder daarbij het zicht te belemmeren.

Hieronder hebben we alle voordelen voor je op een rijtje gezet:

 • Beschermd tegen regen, wind of stof
 • Ideaal toe te passen als balkonbeglazing
 • Tover je overkapping om tot mooie glazen tuinkamer
 • Onbelemmerd zicht
 • Eenvoudig te bedienen

De beste merken glazen schuifwanden

Bij Glazen Wanden Specialist staan we voor de hoogste kwaliteit. Zo zorgen onze professioneel opgeleide monteurs voor de perfecte plaatsing en maken we uitsluitend gebruik van de beste merken.

Ons assortiment glazen schuifwanden bestaat uit de volgende merken:

Benieuwd naar de mogelijkheden? Neem dan contact op met een van glazen wanden specialisten via 0493 688454 of info@glazenwandenspecialist.nl.

Glazen schuifwand in Helmond op maat

Al onze glazen schuifwanden worden volledig op maat samengesteld en aangepast naar jouw wensen. Zo hebben we altijd een oplossing die aan de afmetingen van jouw overkapping of balkon voldoet.

Wil je meer informatie over een glazen schuifwand op maat? Bezoek dan onze showroom van 300 m2 in Asten voor inspiratie en advies.

Eerdere projecten in Helmond

Wij hebben al vele mooie projecten mogen uitvoeren in en rondom Helmond. Enkele voorbeelden hiervan zijn het monteren van een Sunparadise VG17 glazen schuifwand in Helmond en de montage van een Sunflex glazen schuifwand in Helmond.

Offerte glazen schuifwand Helmond

Ben je benieuwd naar de kosten voor een glazen schuifwand in Helmond? Geef dan jouw wensen aan in onderstaand offerteformulier en ontvang binnen 2 werkdagen een vrijblijvende offerte.

Offerte aanvragen

 • Sleep bestanden hierheen of
  Max. bestandsgrootte: 10 MB.

  Wat klanten van ons vinden

  Een greep uit onze klant reviews.

  Rolluik met glaswanden gemonteerd

  "A.G.A Terras heeft bij ons een rolluik en glaswand geplaatst, en zijn daar zeer tevreden over. En verder een goed advies gekregen, mooie showroom en vervolgens netjes en vakkundig gemonteerd. "

  - Fam. van Zoest

  Glazen wand geplaatst in kantoor Someren

  "Heel mooie glazen wand geplaatst in Someren voor aparte vergaderruimte. Perfecte plaatsing!"

  - Willem

  • Sleep bestanden hierheen of
   Max. bestandsgrootte: 10 MB.
   Je gebruikt een verouderde webbrowser

   Deze website maakt gebruik van moderne technieken die niet worden ondersteund door jouw webbrowser. Update mijn webbrowser

   ×