Glazen schuifwand in Best

Wil je graag een glazen schuifwand laten plaatsen in je overkapping of veranda? Wij zijn jouw specialist voor het leveren en installeren van een glazen schuifwand in Best.

Ben je bijvoorbeeld woonachtig in Batadorp, Naastenbest of Heivelden? Dan zijn we je graag van dienst bij het plaatsen van een glazen schuifwand. Naast Best zijn wij actief door heel Noord-Brabant en plaatsen we bijvoorbeeld ook glazen schuifwanden in Asten, Eindhoven, Best, Helmond of Nuenen.

Offerte aanvragen

De voordelen van een glazen schuifdeur

Met een glazen schuifwand, ook wel schuifdeur of schuifpui genoemd, creëer je meer beschutting onder je overkapping of veranda. Dit zorgt ervoor dat je het hele jaar door van je overkapping kunt genieten. Daarnaast zorgt dit ervoor dat de meubels en andere kostbare spullen onder je overkapping worden beschermd tegen regen, wind of stof.

De glazen schuifwanden zijn eenvoudig open en dicht te schuiven waardoor je makkelijk inspeelt  op het wisselende Nederlandse klimaat.

We zetten alle voordelen hieronder nog even voor je op een rijtje:

 • Beschermd tegen regen, wind of stof
 • Geniet het hele jaar door van je overkapping
 • Verbind binnen met buiten
 • Onbelemmerd zicht
 • Eenvoudig te bedienen

Glazen schuifwand in Best op maat

Er bestaan veel verschillende opties voor het plaatsen van een glazen schuifwand. Zo bestaan er een aantal standaard modellen en opties waaruit je kunt kiezen.

Onze expertise ligt echter bij het plaatsen van maatwerk glazen schuifwanden. Op basis van jouw wensen gaan we aan de slag met het samenstellen van een glazen schuifwand op maat!

Ons assortiment maatwerk oplossingen bestaat uit de volgende merken:

Benieuwd naar de mogelijkheden voor het plaatsen van een glazen schuifwand op maat? Neem dan contact met ons op via 0493 688454 of info@glazenwandenspecialist.nl of bezoek onze  showroom van 300 m2 in Asten.

Eerdere projecten

Door de jaren heen hebben we al vele mooie projecten mogen uitvoeren in Best en omgeving, zoals het monteren van een glazen schuif-draaisysteem in Best.

Kijk voor meer projecten op onze projecten pagina.

Offerte glazen schuifwand in Best

Heb je al een duidelijk beeld van het type glazen schuifwand dat je wil laten plaatsen en ben je benieuwd naar de exacte prijs?

Vraag dan een vrijblijvende offerte aan via onderstaand formulier en ontvang binnen 2 werkdagen een passende offerte.

Offerte aanvragen

 • Sleep bestanden hierheen of
  Max. bestandsgrootte: 10 MB.

  Wat klanten van ons vinden

  Een greep uit onze klant reviews.

  vouwwanden gemonteerd

  "Prima service. Goede en vriendelijke communicatie. Afspraken worden nagekomen en snelle doorlooptijden. Werken netjes en snel. Cijfer: 9"

  - Will Raemakers

  Veranda gemonteerd

  "We zijn zeer tevreden over het product en de service. Er is heel goed werk verricht. De veranda die we gekocht hebben is van goede kwaliteit en netjes op maat geplaatst. Heel erg bedankt Cijfer: 9"

  - CJ Van Bommel

  • Sleep bestanden hierheen of
   Max. bestandsgrootte: 10 MB.
   Je gebruikt een verouderde webbrowser

   Deze website maakt gebruik van moderne technieken die niet worden ondersteund door jouw webbrowser. Update mijn webbrowser

   ×