Glazen schuifwand in Eindhoven

Ben je op zoek naar een professioneel bedrijf om glazen schuifwanden te laten plaatsen? Woon jij in Strijp-S, Witte Dorp, Vonderkwartier, Eikenburg of een andere wijk in omgeving Eindhoven? Voor een glazen schuifwand in Eindhoven en omgeving is Glazen Wanden Specialist de specialist die je zoekt!

Het plaatsen van glazen schuifdeuren in Eindhoven is voor Glazen Wanden Specialist een bijna dagelijkse bezigheid. Met onze ervaring en vakmensen is kwaliteit dan ook gegarandeerd. Bekijk de mogelijkheden van een glazen schuifwand in Eindhoven!

Offerte aanvragen

Glazen schuifdeur in Eindhoven

Glazen schuifwanden, ook wel glazen schuifdeuren of een glazen schuifpui genoemd, zijn ideaal om een overkapping dicht te maken. Zo ontstaat er een mooie glazen tuinkamer of een hele lichte serre.

Een glazen schuifwand creëert ook een ruimtelijk effect. Met een glazen schuifwand heb je namelijk een afgesloten wand, zonder dat er licht en zicht verloren gaat. Het daglicht geeft energie en ontspant tegelijk. Daardoor is het ideaal om van je tuinkamer een tuinkantoor, leeskamer of hobbykamer te maken.

Voordelen van een glazen schuifwand

 • Creëren van meer woonoppervlak
 • Geniet het hele jaar door van jouw tuin
 • Verhogen de waarde van jouw woning

Diverse soorten en merken

Schuifwanden zijn er in verschillende soorten en maten. Zo is er voor iedere overkapping de perfecte schuifwand te vinden. Natuurlijk zijn er ook op het gebied van schuifwanden diverse merken te onderscheiden. Een aantal merken waar wij graag mee werken zijn Weinor, Fiano Deponti, Sunparadise en Sunflex.

Om je een beeld te geven van de mogelijkheden, bekijk je deze voorbeelden van schuifwanden van twee verschillende merken:

Glazen schuifwand Eindhoven op maat

Wanneer je op zoek gaat naar een glazen schuifwand in Eindhoven kom je verschillende opties tegen. Zo zijn er standaardmaten schuifwanden, maar we kunnen ook glazen schuifwanden op maat plaatsen. Het voordeel daarvan is dat je de glazen wand precies aan kunt passen op jouw woonsituatie en wensen. Op die manier weet je zeker dat je een goede keuze maakt.

Eerdere projecten in de regio Eindhoven

Benieuwd naar eerdere projecten? Glazen Wanden Specialist heeft al meerdere projecten in de regio Eindhoven mogen uitvoeren. We staan dan ook bekend om het plaatsen van een hoogwaardige glazen schuifwanden in Eindhoven. Zo hebben we bijvoorbeeld een Sunflex SF20 glaswand gemonteerd in Eindhoven.

Erg leuk om te bekijken en een goed voorbeeld van ons werk. Om je een wat breder beeld te geven bij het eindresultaat en de verschillende opties, kun je onze andere projecten bekijken.

Ook wanneer je woonachtig bent in: Helmond, Nuenen, Best of Asten ben je bij ons aan het juiste adres.

Vraag een vrijblijvende offerte aan of bezoek de showroom

Ben je benieuwd naar de mogelijkheden en ontvang je graag een prijsindicatie? Vraag dan vrijblijvend een offerte aan via onderstaand formulier.

Ook wanneer je vragen hebt of advies wilt, ben je bij ons aan het juiste adres. Neem contact op via 0493 68 84 54 of info@glazenwandenspecialist.nl.

Wij kunnen ons ook goed voorstellen dat je het fijn vindt om een beter beeld te krijgen van het eindresultaat. Bezoek onze 300m2 showroom in Asten en visualiseer jouw droom schuifwand!

Offerte aanvragen

 • Sleep bestanden hierheen of
  Max. bestandsgrootte: 10 MB.

  Wat klanten van ons vinden

  Een greep uit onze klant reviews.

  Glaswanden en een onderdakzonwering in lichtstraat gemaakt

  "Bij ons is een screen in de lichtstraat geplaatst, glazen wand en zijkanten van glas. Alles in een dag geplaatst. Zeer vakkundig en netjes. Zeker een aanrader."

  - Valesca

  vouwwanden gemonteerd

  "Prima service. Goede en vriendelijke communicatie. Afspraken worden nagekomen en snelle doorlooptijden. Werken netjes en snel. Cijfer: 9"

  - Will Raemakers

  • Sleep bestanden hierheen of
   Max. bestandsgrootte: 10 MB.
   Je gebruikt een verouderde webbrowser

   Deze website maakt gebruik van moderne technieken die niet worden ondersteund door jouw webbrowser. Update mijn webbrowser

   ×